Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

När man fyller år flera dagar i veckan

Idag har skolbarnen haft studiedag och varit lediga hela bunten, jätte mysigt med en ledig dag mitt i veckan, men desto mer förvirrande för mig att hålla reda på dagarna 🤪

Idag hade Olivia tid för utvecklingssamtal på skolan och när vi gjorde oss redo att gå fick jag ett sms från hennes lärare som undrade om jag hade råkat glömma bort tiden….? Fick lite panik och kollade almanackan och då har jag ju skrivit tiden som jag just var på väg till, kollade schoolsoft igen och visst fasiken hade jag skrivit en timme fel på almanackan… pinsamt. Jag har alltid stenkoll på sånt här och jag kommer aldrig- ALDRIG för sent.

Men nu har jag skrivit upp fel tid och jag kan bara skylla mig sjölv för det, det har varit lite för mycket i huvudet de senaste 2 veckorna. Som tur var fick vi komma senare idag ändå så det är avklarat.

Allt gick jättebra och Olivia har äntligen knäckt läskoden❤️

(Vi måste verkligen tvätta våra jackor… 🙈)

Mummu och Puua kom förbi på förmiddagen också. Ni som följt mig/oss ett tag här nu vet att Isabelle ääälskar äppelmunkar och alltid när Puua kommer så har han med sig dessa. Några veckor sa Puua till henne: “När du fyller år så ska Puua köpa en hel påse med äppelmunkar till dig”

Vilket Isabelle har tagit helt på allvar och när man fyller år först i oktober så kan ju väntan bli liiite för lång och suget alldeles för stort, så hon brukar lura Puua i lite tid och otid att hon faktiskt fyller år lite då och då 😁

Igår hade barnen ringt till Puua och Isabelle hade sagt “Bebo fyller år imorron”

Så idag knackade det på dörren och in kom Puua och Mummu med en påse äppelmunkar, tårta OCH present!🙈😅❤️

Den här fina hoodien fick hon i “födelsedags” present 😂🥳

Kevin ville också vara med på bild 😎

Jag anar att Isabelle kommer att fylla år flera dagar i veckan nu framöver…. 🤔😅😍❤️

Dagens middag😍

Imorgon har jag tid hos mödravården och jag längtar efter dom besöken. Få höra bebisens hjärtljud… bästa.❤️

Jag ska också iväg till syrrans salong u-zone för att fixa mina fransar 🤩

Jag borde ha bokat tid för några veckor sen redan men ni vet hur det är- livet kom emellan. Jag är så så dålig på att unna tid för bara mig själv och prioriterar alltid alla andra före mig. Men imorgon så ska jag dit när skolbarnen är i skolan.❤️

Hur mår ni idag?

Tack för att ni finns. Kram

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Vilken liten goding du har som ordnar det för sej och syskonen med go’ fika.
    Och present vilken bonus!👏 Ta hand om dej nu!
    Kram till hele din fina familj. Annelie

stats