Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Sista chansen med 20 %!

||I annonssamarbete med Kids Brand Store ||

Hej allihopa!
Det här händer verkligen inte ofta. Jag sitter nere vid datorn- mitt på dagen och dricker en kopp (kallt) kaffe. Jag dricker egentligen inte kaffe längre, det smakar helt klart inte som den gjorde innan jag blev gravid- men idag var jag lite sugen och har smuttat på det i några timmar, när jag har kommit ihåg 😀

Här hemma håller barnen på med sitt. Nicole har en kompis över, Vanessa är hemma hos sin bästis, Danilo & Kevin har grannen här, Jonathan har åkt iväg med Andres, Olivia är hos en granne och Celina & Isabelle är med lite här och där 😀
Isabelle är fortfarande “gullig” att hänga med, barnens kompisar brukar vilja ha henne med 😀
(Isabelle har blivit grym på Tik Toks pga. detta) Hahaha 😀

Jag har satt på ugnen och ska fixa middag strax och sedan blir det att hämta hem Vanessa.

Jag tänkte tipsa er om att det är sista dagen idag med 20 % rabatt hos Kids Brand Store med min kod SATU20. ♡♡♡

Jag ska visa er sen vad jag har klickat hem 🙂
Passa på att beställa ni idag också 🙂

Kids Brand Store hittar ni här 🙂

Vi hörs lite senare igen,
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats