Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Helt logiskt.

Hela dagen igår upplevde jag som lördag (eftersom barnen hade studiedag och lediga mitt i veckan) så helt logiskt i ordningen hade jag söndag idag.

Helt förvirrande då att skicka iväg barnen till skolan idag? Och helt plötsligt är det fredag imorgon också. 🤨

Aja. Jag vaknade långt innan väckarklockan ringde imorse och kunde inte somna om. Tittade på min bebis Isabelle som sussade så sött bredvid mig och snoosade på hennes nacke.

När barnen kommit iväg till skolan skyndade jag mig till MVC.

Idag hände det inte särskilt mycket på besöket, förutom att blodtrycket togs.

Jag tydligen alldeles för LÅGT blodtryck- vilket inte är farligt för bebis på något sätt och inte heller för mig förutom att jag kan svimma. Finns inget medicin för detta, utan det gäller att ställa resa sig upp försiktigt och känner man sig yr ska man sätta sig ner och vila.

Fick höra bebisens hjärtljud också och det är lika underbart varje gång.

Men inget stick i fingret för järn och blodsocker denna gång. Urinprov ska jag lämna imorgon bitti till labbet direkt.

Vi skrev en sammanfattning av graviditeten till förlossningen, om mina önskemål osv. Jag önskar att förlossningen går snabbt och så smidigt och smärtfritt som det nu kan gå när man föder barn 😄

Jag vill helst hinna komma till sjukhuset och få lustgas 😅

Jag ska nog ändå ta och läsa på om hemmafödsel för säkerhetsskull tänkte jag… You never know.

Några bilder från när vi hälsade på hos Mummu & Puua häromdagen 🤗

Idag har Vanessa & Nicole haft sina utvecklingssamtal också, 3 avklarade och 2 kvar bara då 🙂

På eftermiddag har jag hängt i lekparken med barnen och deras kompisar.

Längtar dock efter våren och sommaren då det är ljust och varmare ute, när man kan vara ute från morgon till kväll, äta picknick ute, och bara vara.

Handlade på Liidl idag, älskar att strosa runt i såna affärer. Köpte bla. lite alla hjärtans dag fika till imorgon.

Hur mår ni?

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Jobbigt det där med lågt blodtryck!! Jag har haft exakt samma under alla mina fem graviditeter men av någon konstig orsak har blodtrycket ökar sista veckan före förlossning… Så mysigt ni har det med mormor och morfar <3 Hur reagerade dom när ni berättade att ni skulle ha ett barn till? Vi vill så gärna ha fler barn men mina föräldrars reaktion har inte varit sådär jätteroliga sista gångerna 🙁 Dom är ju såå glada när barnet väl har kommit men det känns så jobbigt att dom inte vill dela vår glädje i början…. Hoppas ni får en härlig alla hjärtans dag <3 <3 <3

  2. Sofia

    Kan också tycka att det är kul att kika på lidel för handlar sällan där men tycker det känns skumt när det står “produkten är kraftigt saltad” på många av deras varor, vilket kanske inte känns helt bra 🙈😂 Antar att det här något med hållbarheten att göra?!

  3. Ninna

    Du är otrolig ❤️ Jag vet att det säkert är inget konstigt eller ovanligt för dig men jag förstår inte hur du får ihop allt, med barn, frukost, skola, läkartider, må illa o spy. Jag känner mig som världens svagaste jämfört med dig. Hur gör du? Superpower… Tack för att du visar att det går, att få ihop livet o vara vacker samtidigt ❤️

stats