Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

NACKDELEN med många barn.

Go kväll ute i stugorna ♡
Hur mår ni?

Jag känner verkligen att det ska bli sååå skönt med sommarlov nu!
fråga mig igen senare, jag kanske har andra tankar om det snart, haha)
Nä men just nu går allt i 100 så det ska bli skönt att sakta ner farten lite grann.

Idag har jag köpt sandaler till Nicole & Vanessa till skolavslutningen. Har sprungit ut och in i alla skoaffärer utan att hitta något fint, har jag hittat så har storlekarna varit slut. Sen så hittade jag ett par skor som var fina och dem fanns i rätt storlek också och tänkte bara yess! Nu blir nog tjejerna glada, dom har bara “hemma”tofflor och gympaskor 😀
– Nicole blev sur för dom var “så fula” och hon tänker inte alls ha dom på sig imorgon… suck. Vanessa kom på att hon inte hade någon klänning till imorgon och hon hittade inte heller något som funkade…. som tur är fick hon låna av Nicole.

Presenterna till lärarna kirrade vi idag, hur svårt som helst! Jag hade en tanke på vad jag ville att barnen skulle ge till alla fröknar i år, men det gick inte ihop med min plånbok 😀 10 presenter blev det och alla kläder står uppradade, alla barnen sover nu (äntligen) dom var så taggade inför morgondagen.

Finns det några nackdelar med att ha många barn så är det just att man inte kan klona sig på skolavslutningar. Som tur är ville Mummu & Puua komma och vara våra side-kicks så dom går in på några klassrum så att alla som får ha en vuxen i klassrummet har det också. Alla träffas ju för en egen avslutning i respektive klassrum först, och sedan går man till en gemensam avslutning tillsammans med hela skolan.
Några klasser är föräldrar bjudna in till, och andra vill att föräldrar möter upp i stora avslutningen, Kommer att bli bra.
Och sen blir det den årliga sommarlovsglassen hos Mummu & Puua! Jeeey!

När har era barn skolavslutning?

Kram!

Efter kvällsbadet 🌸

Snart ringer väckarklockan, för sista gången till skolan för denna termin. Jippiiie🥰❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Jag trodde inte man köpte något till lärarna. Gör alla barn det? Förr var det väldigt mycket diskussioner om alla skulle ha råd etc. etc.

  1. Alex

   Här i Finland där jag bor samlar vi ofta ihop till nåt så det bara blir någon euro per man. Jag som lärare ser alla lika o alla gåvor betyder lika mycket för mig om det så är ett halsband eller en kram. Mutor som många tror är det inte, det visar uppskattning o min bild av eleverna är den samma efteråt…

 2. Maria

  Alltid lika trevligt att kika in på din blogg varje dag och se om du skrivit något nytt inlägg. Härligt att följa dig och din fina familj. Ni verkar vara så rara allihopa. 😀 Nu en fråga, den body lotionen du visar på bild, använder du den till alla barn och är den bra för torr hy?

 3. Linda

  Våra barn har skolavslutning på fredag, inte helt lätt att få ihop allt med 9 barn, varav minst ligger på neo och äldsta går ut 2:a året på gymnasiet 10 mil hemifrån. Har vi tur kan vi få lite permis från neo för att åka hem och vara med under morgonen och se när alla går ut samt fika lite innan vi måste tillbaka till neo igen. Ett väldigt pusslande men vi hoppas vi kan lösa det:)

 4. Max

  Härligt med sommarlov! Här har vi haft sommarlov i över en månad redan.. fast sen bor vi i Afrika också. Det är ett helt annat sätt att leva här. Mycket mera tid till familjen att umgås vilket jag älskar.
  Hoppas att ni får en fin sommar!

 5. Alex

  Ni har så annorlunda system, eller närmast tvärtom 😉 vi har i dom skolor jag gått o jobbat i så att hela skolan börjar med gemensam våravslutning, ev. Börjar man först med att ställa upp sig utanför klassen men det är typ 1 minuts grej. Efter avslutningen brukar skolan bjuda på något gott o beroende på skola så har föräldrarna fått följa med till betygsutdelningen i klassen. Oftast samlar barnen ihop till något åt sina klasslärare så att man får ihop en större present o så om man vill ge åt någo andra lärare (typ timlärare) så får man själv göra det då. Jätte roligt att du skriver hur ni brukar göra, väntar på bilder imorgon på hur dom såg ut på sin avslutning 😀 kom ni någon vart med Vanessa till slut med skor? Vad hittade du på åt deras lärare? Jag är nyfiken 😉 fick själv ett presentkort av eleverna

 6. Nette

  Vad du gör dig för mycket arbete! Hos oss i Tyskland brukar man inte ge ngt till lärarna – bara tränare eller musiklärare – det skulle bli för mycket…. och bara hela klassen ger en present men inte varja mamma eller pappa… och sen är det sa att sommarlovet börjar i början av juli – da finns det betyg och skolan är slut…. ingen skolavslutning med hela skolan – bara klasserna gör en utflykt dagarna innan… och tyvärr har barnen bara 6 veckor sommarlov….

stats