My Baby Dolls

Nackdelen med att ha flera barn.

Nu är kvällen här och barnen ligger och sover sen en stund tillbaka. Dom var uppe lite senare än vanligt ikväll för att Mummu & Puua var här och passade dem medans vi var iväg på föräldramöte i skolan.

Återigen är detta kanske den enda nackdelen när man har flera barn- att man inte kan dela på sig.

Alla 5 skolbarn hade föräldramöte precis samtidigt och man vill ju gå på allas för att visa att man bryr sig och är intresserad. Men man kan tyvärr inte klona sig och vara överallt så vi fick prioritera lite.
Eftersom Nicole började på mellanstadiet nu och med en helt ny lärare och allt nytt så gick jag till hennes klass, Andres gick på Vanessas och så hann jag prata med Danilos lärare också.
Jag tog det innan med Jonathan & Olivias lärare också och det var helt OK, dom förstod, men ändå känns det så dumt. Men. Som sagt, man vill ju vara på allt, samma sak med alla avslutningar som faller sig samtidigt, man får turas om och som tur är har vi både Mummu & Puua som har varit intresserade och velat vara delaktiga och gått till varsina klassrum för avslutningar, både jul och sommarlov. Det löser sig alltid.

Vi tog med oss mat från McDonalds efteråt och åt tillsammans innan Mummu & Puua åkte hem igen. Så tacksam för hjälpen, jag älskar er. ♡

Jag känner att jag borde gå och lägga mig tidigare ikväll, för att samla på mig några timmars sömn. Man vet aldrig hur natten blir med en förkyld bebis.

Jag har tömt både Nicoles och Vanessas rum idag, tagit ner allt från väggarna och flyttat ut sängar och möbler. Det ska bli en efterlängtad make-over i deras rum och jag längtar lika mycket som dom.
Nu ligger dom i sina sängar ihop här i allrummet på övervåningen.
Älskar make-over och även ommöbleringar, man gör en ordentlig storstädning/rensning samtidigt. (jag älskar att rensa och ogillar oreda)
Byråerna i Nicoles rum bar vi ner till vårt sovrum och möbeln i vårt sovrum flyttades till vardagsrummet. Ni hör ju, det är lite av hela havet stormar här hos oss just nu och jag har skapat ett organiserat kaos lite överallt. Men det blir bra till sist. Jag behöver bara tänka om lite mer kring möbler och inrednings detaljer.

Där svamlade jag på igen….
Tack för era tips om frågor till ”one kid a day inlägg” jag har påbörjat med Nicole men det var superkul att få lite nya tips och inspo från er, har ni fler så skicka dem gärna. 🙂
Såna där roliga frågor 😀

Nej nu ger jag upp, ska ta mig en varm dusch och sedan studs i säng.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hur har skolan tänkt där? Måste väl vara fler som har fler barn än ett? Har tre utav mina barn på samma skola och alla tre föräldramöten är på tre olika dagar… Har varit så i alla år och jag har kunnat gå på alla. 🙂

stats