My Baby Dolls

Wohooo its friday!

Wohoo det är fredag idag och fredagskänslan är på topp!
Barnen är på väg hem från skolan och vi ska bara vara på hemmaplan och mysa. Äta gott och se på film, det regnar ute så det blir lite extra mys inomhus då med tända ljus och myskläder.

Idag har min syster varit och hälsat på och som jag har skrattat åt henne mellan varven. Hon är riktigt grym på inredning och jag frågade lite hur hon tyckte att jag skulle göra med möbleringen på övervåningen i barnens rum. Alltid bra att ta in nån som kan se saker och ting ur anann vinkel än en själv, och vips så satte hon fart med att planera rum för rum, och så hamnade hon på villovägar och bar runt på inredningsdetaljer hit och dit, borrade fast lite saker på väggarna och flyttade på saker, ljus, blommor, lampor, haha!
Det kommer att bli så bra i rummen här uppe och jag längtar tills jag får sätta händerna på rummen när allt är färdigmålat och klart.
Nu ska jag fortsätta tömma Nicoles rum och skrapa skarvarna där också.

Isabelle har det tufft fortfarande men natten sov hon bättre. Jag vaknade av att hon lät som en gris när hon andades, men hon sov bättre.

I brist på helt färska så bjuder jag på bilder från nån dag sen, idag har min kamera fått vila 😀

Min lilla stjärna, hon kan verkligen somna var som helst.

Jag lovar er mer inredningsbilder framöver!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats