My Baby Dolls

Paket från Twistshake

|| I samarbete med Twistshake ||

Jag har startat ett samarbete ihop med Twistshake och var så taggad över det!
Jag har hört så mycket bra om deras produkter så det här hoppade jag på direkt och ville testa.
Jag brukar vara skeptisk i början för allt nytt men jag blev faktiskt positivt överraskad.

Jag beställde bland annat några pipmuggar till Isabelle. Hon har ju hux flux slutat dricka välling på natten (!) så den här lösningen var så perfekt.

Den heter Twistshake Crawler Cup och den är helt spillfri! (jag hurrar för fullt)
Jag ger henne vatten i den här flaskan och när hon vaknar på natten så kan hon dricka själv utan spill och blöta sängkläder.
(Vill du hellre ha fritt flöde så kan du enkelt ta bort ventilen.)
Den har även den revolutionerade uppfinningen FruitSplash. Twistshake är först i världen med denna geniala lösning som låter både barn och förälder skapa fantastiska drycker. Blanda vatten och dina favoriter från frukt- och bärvärlden i din flaska. Den smarta fruktmixern krossar frukten och skapar en välsmakande, naturlig och hälsosam fruktdryck.

Isabelle har också godkänt flaskan och snart ska vi testa med lite olika frukter/bär att stoppa i så får vi se vad hon tycker om det.
Naturligtvis är flaskan BPA-, BPS- och BPF-fri – Säker för ditt barn och tryggt för dig.
Ett plus är också locket som skyddar pipen från bakterier, damm och smuts.
Och färgerna är bara för fina, finns hur många som helst att välja bland!

Jag beställde även en en klickmatta med tallrik som är framtagen för att förenkla tiden man spenderar vid matbordet. Fäst din tallrik på mattan med ett enkelt klick. Det smarta CLICK-MAT underlägget fäster sig mot bordet som gör tallriken nästintill omöjligt att flytta när den fästs.
Hur bra??


Ni måste bara in och kolla sortimentet, dom hade hur mycket som helst som hjälper en förälder och barn i vardagen som dessutom är väldigt fina och säkert och tryggt för er.
Ni hittar dom på twistshake.com 

Jag har fått äran att dela en rabattkod med er, mina läsare som ger er 20 % rabatt på hela ordinarie sortimentet ! Och med samma kod får ni även 10 % extra rabatt på redan 50 % rabatterade neon-sortimentet. Handlar ni alltså av neonsortimentet och anger min kod får ni hela 60 % rabatt, men skynda fynda, bara ett fåtal produkter kvar!
RABATTKOD: mybabydolls

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats