My Baby Dolls

Favorit skolväska

|| Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland ||

God kväll. Hur har ni haft det?
Här hemma har jag gått på lågvarv. Isabelle har blivit förkyld och det är väl som jobbigast på natten. Hon har varit grinig och inte kunnat komma till ro alls. Så fort hon försöker somna så vill hon ha nappen, men då får hon ingen luft och så har hon blivit övertrött. Jag fumlade och letade efter nässpray på natten och slog i mitt lillfinger på något mystiskt vis så den är blå och svullen.
Natten har jag och Isabelle spenderat tätt intill varandra. Jag tog över henne till min säng och hade henne i famnen, precis som vi gjort så många nätter förut. Då får hon närhet och kommer upp lite och då är det enklare att komma till ro och sova. Jag antar att det är nu det börjar med alla förkylningar och andra sjukdomar i och med skolstarten.

På tal om skolstart- så många av er har varit nyfikna på Olivias väska, jag köpte den i början av året redan, så himla söt.

Den är från Babyland och heter Skip Hop Zoo Pack, enhörning och jag såg att de har nedsatt pris på just den och några andra, från 299 till NU 199 kr!

Det finns även i mindre storlekar och även som rullande kabinväskor, men jag tyckte att den här storleken passade en nybliven förskoleklassare perfekt, där får hon plats med sina skolgrejer. 🙂

Ni hittar Unicorn och massor av andra figurer HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats