My Baby Dolls

Isabelle 3 år idag!

Äntligen är dagen som du längtat och väntat på här, din 3-årsdag. Fast du trott hela halvåret att du fyllde sex år samtidigt som Kevin…?

Nu när man frågat dig hur många år du fyller har du istället svarat ”hundra”! Jag tror dock att DET kommer från födelsedagssången: ”Ja må du leva uti hundrade år” ?❤️

Vi väckte dig med princesstårta och sång i sängen, och du ör nog den enda som faktiskt sovit när vi kommit in sjungandes ?

Hos oss är det tradition att vi sjunger på svenska, finska, spanska och nu (tack vare Puua) även på engelska? Så det tar en stund??

Sen gick vi ner och hon fick öppna alla sina paket och sen var det sags för gofrukost och ännu mera sång. Det roliga att hon måste sjunga med hela tiden??

Jag har tänkt fråga er hur ni gör med kalas nu under corona tider?

Vi brukar ha stora kalas, men i år har det blivit helt annorlunda och vi har bestämt oss för att skippa alla stora kalas helt och kalasa för oss själva bara.

Melanie föddes ju 29:e februari och då var dem första covid-19 fallen på Huddinge sjukhus (just där vi var) och alla barn fyller efter henne, och då var ju pandemin som värst så vi har bara skippat och det känns mest rättvist att göra det hela året, pandemin är ju fortfarande kvar, även fast många har slappnat av kring det väldigt mycket.

Men- vi sa att dom som visat intresse och vill fira Isabelle är välkomna på fika! Jag köpte massor! Så mina föräldrar kom, och även min syster med sina två barn.❤️

Med kusin Felicia ?
Moster Karolina har alltid pusskalas med Melanie ??
Melanie med kusin Dewin?

Haha, Puua & Mummu kom med det viktigaste till kalasbordet- korv!! ? Isabelle var så glad!

Jepp, heelt normalt att servera korv på kalasbordet 😉

Isabelle har varit så glad, och vi har sjungit, och sjungit och sjungit OCH SJUNGIT för 385:e gången, så pass mycket att hon var helt hes nu när hon skulle lägga sig. ?

Puua lär Melanie hur man ska krypa?

På födelsedagar brukar vi göra så att födelsedagsbarnet får bestämma middag och kvällsfilm. Bebo ville äta sushi? (Jag misstänker starkt att en viss storasyster som heter Vanessa har övertalat och mutat henne på något vis) Bebo gillar inte ens sushi. Så hon får fundera till imorgon så tar vi det imorn istället, det blev ändå så sent att gå ut och äta idag. Men film och popcorn blev det.

Och ääännu mera sång!

Tusen tack alla som kom, skickade iväg ett grattis sms eller ringde och sjöng! Det uppskattades!❤️

Såklart det obligatoriska syskonbilden! ?

Kram, tack för att ni finns?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elli

  Ååh lauantai makkara. Godaste korven som finns. Äter den alltför sällan fast jag bor i Finland, måste köpa den nästa gång. ?
  P.s ni är världens härligaste och finaste familj.
  Hälsningar från en som själv växt upp med 9 syskon, helsyskon med samma föräldrar. Idag är äldsta 31 och yngsta 17år. Det bästa som hänt mig är min stora familj. Man har ALLTID nån man kan umgås med. ❤️

 2. Susanne

  Så himla fin familj du har! Redan 3 år tiden går så fort! Grattis i efterskott!
  Vi har inte några kalas alls. Vi får fira riktigt ordentligt när pandemin är borta.

 3. Sisko Kanerva

  Voi miten paljon rakkautta teidän perheessä on. Jokaisen Aarteenne syntypäivästä teette täydellisen onnellisen päivän. Ja Sinulla uusi Aarre masussa. Miten ihmeessä jaksat kaikkea tuota ihanaa. Voi jospa mahdollisimman moni lapsi maailmassa saisi kaiken tuon turvan ja rakkauden. Ei voi kuin ihailla suuresti ❤️

 4. Lisa

  Alltså… -Hej! Har du korv?! ??? love it! Du är en helt fantastisk mamma med en varm och underbar familj. Ha en trevlig helg! Kram från Tullinge

 5. Jenny

  Här i England får man max träffas i en grupp på 6 personer så i vårt fall betydde det att vi får ha två gäster, Så när vår lilla tjej fyllde år kom det en kompis med sin mamma kl 10, en annan kl 12 och sedan kom det ett syskonpar med mamma kl 14 så då fick min man gå ut. Inte helt lätt att förklara logiken bakom för min 5 åring när hon varit i skolan med alla sina kompisar hela veckan. Men vi följer reglerna och hoppas på det bästa.

 6. Annelie

  Så fint och mysigt 3års firade ni såg ut att ha❤️Er 3-åring skiner som solen vilken ”goding”
  Kram till Er alla ?

 7. anne

  Ha.ha…roligt att hon vill ha korv..
  Inte bara hon som vill ha korv…ser jag på bilderna?
  Grattis till lilla tjejen..

 8. Helena H

  Stort grattis på 3-årsdagen Isabelle! 🙂 Du ser ut att ha haft en väldigt bra dag. Kramar i massor från Södehamn

stats