My Baby Dolls

Kalas förberedelser

Imorgon är den stora dagen som Isabelle så länge väntat på- Dagen då hon fyller 3 år! ??

Jag vet, jag veeet- jag säger det ofta men hur fort går det inte?? Hon är ju min lilla Bebo, hon kom ju nyss? Och vips på ett ögonblick så fyller hon tre år?

Idag har jag stressat som en galning, vet egentligen inte ens varför. Det blir så när jag vill/måste hinna med 578 saker och inser att det kan bli liiite tight i schemat och dessutom har jag sovit som en kratta den senaste veckan och vaknat av mardröm efter mardröm. Imorse vaknade jag vid 04:05 när Melanie bestämde sig för att slå upp sina blåa ögon och börja vissla (??!) Det är hennes nya grej, hon blåser ut och gör visselljud och sen en hes whiskeystämma med sång efter det. Lite kul nu i efterhand men just då? Inte så värst kul.

Idag har Kevin, Olivia & Danilo varit hemma med oss, dom har varit lite snuviga och pga. Corona så får man inte skicka barnen till skolan då, trots att dom annars är pigga och mår bra.

Nicole & Vanessa hade med sig en kompis hem och dom såg man knappt röken av, de hängde inne på rummet och jag hörde bara skratt därifrån och ibland försökte en nyfiken lillasyster eller två smyga sig in flr att hänga lite. Funderar på om jag ska ge mitt rum till dem? Den är lite större och som sagt, jag är aldrig inne i rummet annat än att sova så det känns onödigt att ha större.. hmm. Fast jag kan lika gärna flytta ner till vardagsrummet också så får alla mer yta ??? Tänker att snart är det dags att sätta planerna i verket?

Jag och några av barnen var och handlade fika till Isabelles kalas. Jag ska göra två tårtor och så gick hon bananas i kak-avdelningen ?? Gick förbi Party Land och beställde några ballonger som Andres hämtade med bil när han kom hem från jobbet senare.

Ni ser att jag har plockat fram lite varmare jackor nu. Kylan är verkligen här nu och det är så frostigt och kallt! Handlade nya vantar till allihopa igår, jag fattar verkligen inte vad dom gör av allt? Dom glömmer det nånstans, tappar bort- i dont know men igår bad jag dom ta bättre hand om sina saker, men alla vet att det är en tidsfråga tills dom kommer hem med bara en vante.

Sen var det dags för middag, bada & duscha barnen, våran kvällsserie och en glass till efterrätt. ? Glassbilen var smart och parketade precis utanför oss igår så jag passade på att fylla frysen lite.

Min favvo glass när jag var liten- Pralin!

Idag har några av barnen hjälpt mig med att slå in Isabelles presenter, så tacksamt att det är något dom VILL göra, och alla vill hjälpa till som i en workshop, och osvsett hur paketen än ser ut så är det gjort med kärlek. Tror att vi har en glad, nybliven 3-åring här hemma imorgon❤️?

Nu ska jag ta ett varmt bad och bara koppla av, har en känsla av att jag somnar ovaggad ikväll. ?

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Millie

    Ett gott råd – covid-testa barnen innan du bjuder hem folk! Det kan yttra sig som en liten förkylning! Jag är faktiskt osäker pä om de ”får” följa med till affären ens…? Ursäkta om jag låter tjatig, men corona vill ingen ha/ge bort! ?

  2. Susanne

    Såg Vanessa och en av killarna igår vid övergångsstället vid Runstensvägen. Dom var så duktiga. Och Vanessa tackade för vi stannade. Så gulliga och duktiga. Va stolt!

stats