Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Hon är inte sig själv

| Inlägget är i samarbete med my-nanny.se |

Halloj där ute!
Sitter här vid datorn en snabbis medans jag ändå betalar lite räkningar.
Puua är här och vi planerar för något väldigt spännande- nämligen att bygga altan!
Hela huset behöver piffas upp utvändigt, en ny fasad behövs och så altanen.

Den här lilla tjejen är inte riktigt sig själv ännu. Jätte snuvig och vill bara vara i famnen. 🙁

Hon sover bäst när hon åker bil eller vagn, så jag stoppade ner henne i vagnen och tog en promenad så att hon kunde få ro att sova en stund.
Tänk när vi får till en altan, jag kan bara ställa hennes vagn där så får hon sova i friskt luft när vädret tillåter.

Har ni hört talas om myNanny? Jag skrev om dem för en vecka sedan, men pga. ett miss med länk från min sida vill jag gärna pusha för dem igen så ingen missar tjänsten.

Det är alltså ett företag som är aktiva inom barnpassning som du kan nå smidigt online.
Så himla perfekt om man inte har släktingar eller vänner som kan passa barnet/barnen när det behövs.
Jag har flera bekanta, och även väldigt många här på bloggen som önskar att dom hade någon att se efter barnen lite då och då, kanske så man hinner gå på ett möte, läkare eller bara ta en middag med sin partner eller vän- som inte har nån släkting eller vän som man kan fråga.
– Då kan man istället vända sig till myNanny där man tillsammans väljer ut sin barnvakt baserat på ens egna önskningar, behov och rutiner.

Sen ska man inte låta vem som helst att passa det dyrbaraste man har, man ska vara väldigt kräsen!
Du skriver alltså in vad du är ute efter, hur era rutiner och önskemål ser ut och så handplockas en barnvakt som passar er och era behov bäst. Sedan får man en prova-på-träff med barnvakten tillsammans med barnen och så får man prata och lära känna varandra för att sedan känna efter om det känns bra eller om man vill ha hjälp med att hitta en ny.

Alla barnvakter är försäkrade, bakgrundskollade och alltid certifierade med en utbildning i pedagogiska metod & säkerhetscertifiering och alla måste gå igenom en HLR kurs.
Du kan välja egen upplägg, om du så bara önskar barnvakt för hämtning/lämning, eller heltid/deltid eller bara nån enstaka sporadiska tillfällen. På hemsidan hjälper dem dig med upplägg och du får gratis prisförslag.

myNanny har barnvakter i hela Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/
Men även runtom i hela Sverige,

Kika gärna in!

Nu ska vi göra oss i ordning för att hämta hem järngänget!
XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åse

  Åh, utesovning är det bästa som finns, det behövs ingen altan för det. Jag ställde mina barn utanför ett fönster jag hade koll på och de som så gott och blev heller inte störda av äldre syskon,

 2. Anna

  Blir det inte lite knasigt att göra reklam för en tjänst man själv aldrig skulle använda? Du som inte kan lämna barnen en kväll för att äta middag på tu man hand med mannen och inte ens kan låta dem gå hem till kompisar för att leka.. Att du då gör reklam för en nannysida känns så billigt, fejkat och köpt. Fattar att dy får betalt för reklamen men varför göra reklam för något man själv inte använder? Skulle du t ex rekommendera en viss maträtt eller hårschampo utan att ens ha provat de? Den här bloggen har förvandlats till en köpt sida med reklam i varje inlägg och personligheten har försvunnit mer och mer..

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Anna- Tråkigt att du känner så, men jag har bloggen som en inkomstkälla, så jag gör gärna inlägg i samarbete med olika företag som jag tycker är bra!- Just myNanny har jag inte använt mig utav själv, just för att jag har barnvakt som jag lämnar barnen till- den här tjänsten rekommenderar jag till människor som inte har den möjligheten till barnvakt. Förstår du….?
   Lite lustig dock med din fördomsfulla kommentarer- man undrar lite vilket stall du är född bakom som kommer med kommentarer som “inte ens kan låta barnen gå hem till kompisar för att leka” Vad vet du om det? Bara för att jag inte skrivit om det? 😀 Lite roligt faktiskt. MVH/Satu

 3. Linda

  Hur gör du när du “hämtar hem järngänget” om dom går kvar i Stockholm? Är det Andres i regel som både lämnar & hämtar? Får dom gå kvar på fritids när ni bor i en annan kommun och när du är föräldraledig? Tänker att det blir långa dagar för dom annars på fritids? Är tanken att dom ska gå kvar på sin gamla skola? Jobbit i slutändan med all pendling både för Er och för Dom eller? Lite funderingar bara =)
  Ha en fin Påsk =)

stats