Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Gravid med syskon!

Ahh, kväll i vårt hus. Den där extra timmen som vi “förlorade” kändes imorse, vi hade en grinig tweenie som vaknade på sämsta humöret… Sa jag att vi längtar efter påsklov nu?

När vi fått iväg skolbarnen till skolan så kröp jag och mina 3 små upp i sängs igen med ett gäng böcker.
Skönt att mjukstarta dagen och inte börja plocka och fixa direkt.

Idag har jag försökt bocka av en massa från min to-do-lista. Den blir inte mindre för det alltså. Ringde försäkringskassan ang. föräldrapenning. Jisses alltså- 8 barn och jag hänger fortfarande inte med i hur allt funkar där. Ett samtal till tandläkaren blev det också för Danilo tappade lagningen av sin framtand (!) på något märkligt sätt. Kommer ni ihåg det där när jag skrev förra sommaren, första dagen när vi precis packat upp oss i hotellrummet i Cypern och Danilo skulle bara ut på balkongen för att känna på vattnet (ja med ansiktet av nån ännu märkligare anledning!) och slog i sin framtand i poolkanten. Alltså. Familjen circus, det blir liksom aldrig tråkigt med det här gänget 😉
Men han ska få den lagad igen imorgon.

Barnen ligger och sover och jag tänkte kolla igenom alla mail som pipit i min mailkorg under dagen. Ögonen svider av den här datorn också, något är ju fel med skärmen så jag ser bilderna jag lägger upp, och all test med för den delen jätte suddigt, ögonen får verkligen anstränga sig. Min systemkamera är sönder och allt ska bara hända på samma gång… 🙁

Vad brukar ni göra när ni lägger er? Alltså, haha, lät lite weird- men tycker ni också om att slötitta i mobilen efter dagens alla måsten? Jag gillar att kolla instagram och läsa ikapp hos mina favoritbloggar och ikväll tänkte jag faktiskt tipsa er om min bloggkollega Nina!

Nina är en genuint snäll och glad tjej som jag lärde känna vid något event. Vissa människor klickar det bara med och Nina är en av dem och jag är så glad att kalla henne vän.


bloggen skriver Nina om sin vardag från alla hörn och kanter, älskar att kika in hos henne och inspireras och få sån där positiv feeling. ♡

Nina har precis flyttat tillbaka till Sverige efter ett år i Rio, ett par månader i Rom och sex år i Barcelona.
Alltså WOW! Tänk vilka äventyr de har varit med på, ibland önskar jag att vi kunde bara ta vårt pick och pack och flytta till Spanien, tänk vilken grej. Hatten av för alla som vågar flytta familjen utomlands.

Nina och hennes blivande man, som är från Brasilien och deras 2-åriga solstråle till dotter- Isabella har nu flyttat till Kungsbacka precis utanför Göteborg där Isabella precis börjat på förskola.


Igår kalasade denna lyckliga tjej!

Nina har också nyligen gått ut att hon är gravid med småsyskon som beräknas komma efter sommaren!!! IIIK!
SÅ kul och spännande!
Kika in hos Nina och följ med på deras spännande resa!
Rutinultraljudet är den 12:e april, undrar om de vill ta reda på kön?

Kika in hos Nina !
Ni kommer till Ninas blogg HÄR.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Roligt att läsa om fler som flyttar utomlands.
  Vi är en familj med sex barn plus en bebis som som beräknas komma om 11 dagar. Vi ska i augusti flytta ner till Gran Canaria i ett år. Två barn kommer att gå på svenska skolan, två på Sophia distans och de tre små är hemma med oss. ☺️ Det är bara att göra det, ta chansen om man får. Det jag är mest nervöst för är dock flygningen då inget av barnen flugit förr. 😂

 2. Mia

  Åå der jublet jeg og trodde jeg du var gravid! 😂 så koselig (mysigt?) tenkte jeg. Hva hadde du gjort om det var faktum? Skal dere ikke få 10 nå som dere har hus og stor hage, et rundt og fint tall 😊

 3. Kristina

  Det var inte Isabella som fyllde år utan Nina. Dom vill ta reda på könet. Läser hennes blogg för den är så mysig..

stats