My Baby Dolls

Helgen

Och så var det söndag kväll och vi gör oss redo för en ny vecka. Dagarna går som vanligt väldigt fort och denna helg har vi ägnat oss åt att fixa och ordna här hemma.
Det är ju så, när hösten står bakom hörnet så vill man boa in sig igen, göra det mysigt och fixa och dona inne. Sen vi flyttade in hit till huset för 11 (?) månader sen har vi gjort om precis allting. Vi har fortfarande en del att göra, men äntligen har man kunnat unna sig lite nytt inrednings detaljer och inte bara lägga alla pengar på tråkiga (men ack så viktiga) saker så som lister, rör osv.

Andres och Puua har jobbat med att bygga en ny garagevägg. Minns ni att jag nämnde den? Jag ska bara ta en ”efter bild” på det så ska ni få se förvandlingen- Så himla bra!
Vi har också hunnit met att fylla Andres flakbil med sisådär 4 fulla last med skräp och bråte och dumpat av det i återvinningen.
Poolen har tömts och skruvats isär. Den har gjort sitt för i år. ♡

Vi har hunnit plöja av IKEA, Mio möbler och några andra affärer i jakt efter taklampor till vardagsrummet, det blir väääldigt mörkt här ute på landet hela vinterhalvåret så det behövs mysig belysning 🙂 Och äntligen efter mycket om och men köpte vi spackel och färg till barnens rum.
Det var dags nu och det ska bli så kul att få inreda och pyssla om i deras rum sen.

IKEA 🙂

Isabelle fick sin alldeles första egna portion mat på Ikea, köttbullar med potatismos. Hon är matglad våran lilla stjärna. Namnam nam säger hon om hon ser eller luktar något att äta, eller om hon får syn på tallrikar eller bord för den delen, haha 😀

Våran lilla knasboll. Jag vet inte hr hon lyckas jämt jämt få skorna i fel fot….

Mummu har varit här och hälsat på 🙂

Tog lite bilder på mitt lilla gäng också.


Busted!

Fast vi får ta äpplen, alla som har äppelträd här säger samma sak- TA! Det är för mycket!

Jahop, vad mer är nytt?
Många har frågat hur Vanessa mår och hon mår bra nu. Svullnaden har gått ner och hon har inte ont längre. Hela hakan är dock blå fortfarande och hon har skrapsår/skorpor kvar under läppen och näsan.

Jag funderar att sätta gång ett ”One- kid- a- day” igen, det var ett tag sen ju.
Vad tycks?

Nä nu ska jag förbereda inför morgonen, kläder har tagits fram och nu är det ”bara” gympapåsarna för dem som har det imorgon.

Hur har eran helg varit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Måste också säga att du är en så himla bra mamma till dina barn! Du ger dom verkligen 100% av dig själv! Du ger dom en trygg och härlig uppväxt med massa fina minnen ❤️ Du är en stor inspirationskälla och jag beundrar dig verkligen som mamma och person och all ork du verkar ha ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Therese

  Jag älskar dig och dina underbara barn!!! Världens finaste familj har du ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Nette

  Hej Satu, vad roligt att du äntligen kan börja pa riktigt att dekorera – da blir vintern inte sa langt….. en sak tänkte jag berätta för dig när du pratar om att förbereda för skolan osv….. Om ni bodde i Tyskland, da skulle du bli galen, eftersom alla barnen far listor med böcker och olika häftar och pennor och penslar och papper som vi som föräldrar maste skaffa – och fran och med femman maste de packa sina rycksäckar med det som star pa schemat…. det är mycket arbete att skaffa och halla allt i ordning – i Tyskland maste föräldrarna betala och skaffa allt för skolan, även skolresor mm….. ha en bra vecka!!!

   1. Nette

    Hej Satu, vi har nu tre skolbarn (av fem) och till varje barn betalar man bara för böcker och material per termin ca 700 sek plus resor, kopior, mm…. da lönar sig att köpa begagnade böcker eller handla material över hela aret pa lidl etc…. vet inte om vi däremot betalar mindre skatt i Tyskland?

  1. Nette

   Hej Satu, vi har nu tre skolbarn (av fem) och till varje barn betalar man bara för böcker och material per termin ca 700 sek plus resor, kopior, mm…. da lönar sig att köpa begagnade böcker eller handla material över hela aret pa lidl etc…. vet inte om vi däremot betalar mindre skatt i Tyskland?

stats