My Baby Dolls

Egentid.

Det här med ehentid är så överskattat. Min egentid består bara av att få ta ett bad efter att kidsen har lagt sig, och då är jag ändå ”in duty” . Mer än så finns inte. Nej inte ens ett toalettbesök. Isabelle kryper efter mig och det händer att hon t om sitter i mitt knä. Wayyyy to much info men jpp, så är det. Eller så är det någon annan som kommer och ber mig om hjälp med dittan och dattan eller helt enkelt tror att jag behöver sällskap. ?

Så nu ligger jag här och tar ett kvällsbad efter att barnen har somnat. Bästa stället för avkoppling och få rensa huvudet lite, även fast torktumlaren jobbar på för fullt med dagens sista maskin med tvätt.

Har plöjt undan mejl och eventuella samarbeten idag. Tvättat av en massa tvätt dammsugit, moppat och fixat i Celinas rum.

Igår var vi på efterkontroll av Danilos ansiktsförlamning som han fick av borrelian och allt såg fint ut. ??

Vanessa mår också bättre, svullnaden har gått ner lite så hon är på bättringsväg. Hon skuttade glatt iväg till skolan idag.

Imorgon ska jag fortsätta med mina listor igen. Har jag glömt att visa er min ”höst-vinter” lista??

Jag har som sagt listor till allt. Nästa blir att gå igenom varenda rum i huset för att se vad som behövs och vad som ska göras. Ni nya som nyligen hittat hit så flyttade vi in i detta hur flr snart 11 månader sen och har sen dess TOTAL RENOVERAT ALLT. Det saknas lite lister här och där, tak, osv.

Hur mår ni?

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Har en liten bebis och en liten kille till det är inte mycket egentid heller… det kommer när de blir större tror jag? Men vist önskar man att det ibland fanns mer tid för än själv, känns ibland som man enbart finns för att serva andra 🙂 ens barn är ju det mest fantastisk man har men disk, sysslor o sömnbrist osv är inte lika fantastiskt kul alla gånger haha

 2. Kathryn Wickström

  Så var det för mig också när mina barn var små,har 5 st som nu är vuxna,sen fick vi en hund och hon var också med på toa?

 3. Jenny

  Oh jag gillar egen tid 🙂 T ex att gå i mataffären en timme själv eller dricka en kopp kaffe med en kompis. Sen brukar jag sakna dom efter någon timme så just nu är det helt uteslutit att vara i från dom någon längre tid. Dom är 3 och 5 år och väldigt intensiva haha. Är hemma mamma just nu men tänker börja jobba igen när dom börjar skolan :-))

 4. Elin

  Ja jag förstår inte hur du står ut med så lite egen tid? Jag tappar både lust och ork när jag aldrig får göra något annat än att vara mamma. Jag är hemma heltid med 3barn. Har varit hemma i 5år och kommer vara hemma säkert 5till. Men behöver paus då och då. Känner du aldrig att du behöver mera? ’Mår du bra utan egen återhämtning. PS sällan jag sitter på toan själv också.

  1. Me & My Baby Dolls

   Elin- Jag vet inte, jag har alltid, sen jag fick barn för 10 år sen haft det såhär. Jag skulle kanske ha dåligt samvete om jag hade egentid, känt som om jag gjorde något ”olagligt” Hahaha

 5. Niobarnsmamman

  Jag behöver inte heller en massa egentid men de senaste åren har vi haft en del som bekymrat oss och vissa dagar känns det värre. Såna gånger tycker jag att det är skönt att ta en promenad utan barnen eller att handla själv, annars blir jag lättare irriterad på barnen. Jag ser också till att få tumistid med min man oftare nuförtiden. Inga stora saker men nån halvtimme här och där. Det är så skönt att ibland få prata ostört. Men så har vi haft småbarn i över 20 år nu, och man kan inte alltid lägga sig själv till sidan. Hos oss finns alltid stora barn uppe sent på kvällarna så då kan man inte prata ostört men däremot har de inget emot att passa syskonen så vi får fara iväg ibland. Behoven och lösningarna ändras med åren. Härligt att du får koppla av i badet ibland för även om jag också tycker att egentid har blivit lite överdrivet så gör det gott i små doser.

 6. Carina H

  Har följt Ert renoverande och det blir ju snyggt allt Ni gör,men har inte förstått vart Ni bor nu?i vilken kommun Haninge??

 7. 11 barnsmamman

  Unnar dig ditt kvällsbad. Du inspirerar mig att ta hand om min eller vår familj med glädje. Det är så när man har flera barn att redan duscha ensam är rena lyxen. Skriv gärna om dina listor så kanske jag också vill börja reda upp i vårt hem efter sommar.

stats