My Baby Dolls

Garderobs rensning pågår. Igen.

{UPPDATERAR eftersom jag sålt av plagg!}

Nu har jag dragit igång projekt garderobsrensning. Jag brukar göra det inför varje säsong, och som alltid tar det längre tid än planerat men ALLTID sååå skönt att ha det gjort. Nu har jag bara Olivias garderob kvar, så jag har gått igenom 11 av 12 personer i vår familj.

Jag får ALLTID frågan om barnen inte ärver av varandra, och såklart gör dom det, allt annat vore galet.

Jag delar upp kläderna i olika högar- en hög som ska upp på vinden i väntan på att nästa syskon ska växa in dem. En hög som ska slängas. Kan vara plagg som är trasiga/missfärgade osv. Och så en hög som ska skänkas/ges bort till vänners barn. Plagg som är i fint skick men kanske jag tröttnat på osv ??

Jag har fotat allt (tror jag) och tänkte att jag ska lägga upp det här om ni är intresserade.

Här kommer bilderna.

Ralph Lauren kläder
Nike zipper och BOSS klänning
Baddräkterna är i storlek 74/80 och är rätt så stora i storlek

Säljer allt detta för 1500 kr eller bud.

Kontakta mig helst via mail då det är lätt hänt att DM på instagram försvinner bland alla meddelanden och märk mailet med ”BLOPPIS”

Försöker prioritera först till kvarn ❤️

Kram /Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jayje

    Kan man inte få se en rundtur hos er? Älskar kolla planlösningar ? Och var förvarar ni allas leksaker osv? Tycker du allt får plats? ?

  2. J

    Kan man inte få se en rundtur hos er? Älskar kolla planlösningar ? Och var förvarar ni allas leksaker osv? Tycker du allt får plats? ?

stats