Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Ett spännande besök…

Hej allihopa ♡

Mår ni bra?

Den här helgen har har gått i ett och jag är helt slut.
Vi har hållit på med husfix hela helgen, skrivit en lista på vad som behövs göra- rum för rum och försökt bocka av så mycket vi kunnat och hunnit med.
Ni såg kanske på mina stories att vårat hus har fått ett ordentligt lyft, vi har nämligen bytt fasad så nu har vi ett vitt hus. Finally!
Puua har varit här och hjälpt till med massor och Andres har kämpat på långa dagar och sena kvällar med fasaden.
Imorgon ska vi ha hit en mäklare för att göra en värdering av huset, sen får vi se om/hur/vad vi ska göra.

Mina ögon håller på att gå i kors- men nu har jag ääääntligen köpt en extern hård disc så jag håller på och överför tusentals bilder från datorn så att jag får plats med de nya, haha 😀
Det sa bara stopp när jag skulle överföra nya bilder från mobil till dator, det fanns inte plats. Jag har inte tömt den sen januari 2017, så ni kan tänka er att det samla en del när man är fototokig som jag 😉 Därav kan jag bara bjuda på några bilder från Isabelles 1 årsdag idag. 🙂Världens bästa 1-åring!

I morse kom Olivias bästis hit för att leka. De går i samma klass och Liiah blev så otroligt glad när hon fick veta att K ska komma så hon visste inte vart hon skulle ta vägen.

Barnen har lekt hela helgen, ute, inne, bara njutit av att slippa behöva fara och flänga överallt.
Vi har också ätit en massa gottis och haft kvällsmys på kvällarna.
Har ni också haft fint väder hos er? Helt otroligt härligt.

Jag har precis skurat golven och plockat och fixat, dagens sista tvätt ligger i torktumlaren och så har jag “bara” vikandet och lägga i garderoberna kvar. Morgondagens kläder ligger i 8 högar på rad i vardagsrummet.

Imorgon ska jag och småttisarna åka med till Haninge, jag har 3 utvecklings samtal att gå på så Mummu ska passa de minsta så länge och A tar mötet med mäklaren. Spännande dag imorgon.

Nä nu ska jag ladda upp för massa bilder, äntligen äntligen ska detta fungera som det ska och jag får ut bilderna när jag vill. <3

Hur har eran helg varit? Är ni redo för en ny vecka?

Kram//Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Du som har flera barn kan du se att de blivit ganska lika som personer/kunskap/färdigheter osv eller märker du en stor varriation? Har två barn (samma pappa) men kan inte hitta några likheter varesig utsseende person eller något annat alls… undrar hur vanligt det är?

  1. Alex

   Jag och min bror kan enligt vissa likna varandra lite utseende mässigt, men personligheter är vi som natt och dag. Han blir ekonom och jag blir biolog. Han festar och går gärna ut till klubbar medna jag hatar allt som heter partyn och hellre stannar inne med en bok etc etc. Enda vi kan komma överrens om är sportande. Men där tar det slut. Så enligt mig är det rätr vanligt. Min ena bästis och hennes syster är ännu mer olika både till personlighet och utseende.

 2. E

  Ska ni sälja huset? Är det därför mäklaren kommer?
  Kan man få se fler före och efter bilder på huset om det finns så man kan se förvandlingen helt.

  Sedan undrar jag fortfarande vad som hände förra sommaren som ledde till att ni flyttade ut dit? Men jag förstår om du inte vill berätta. Kommer bara ihåg att du skrev att du kunde berätta om det vid senare tillfälle.

  Tack för en bra blogg, jag har följt dig i flera år sedan jag var gravid med min minsta som är lika gammal som Celina, det är bara en månad mellan henne och min son. Jag följde din graviditet samtidigt med min och är fast sedan dess. Du gör ett kanonbra jobb tillsammans med din man och dina föräldrar.

  Jag uppskattar att du vågar gå din egen väg och skriver om att det är okej att stanna hemma med barn. Många drömmer om det men har inte möjlighet tyvärr. Du lever ett drömliv enligt många.

  Jag önskar dig väl och hoppas att du fortsätter att blogga länge till.

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   E- Jag har delat massor av före/efter bilder men har nog flera rum kvar också 🙂 Ska bli bättre på att ta med det in på bloggen.

   Vi vet inte riktigt hur vi ska göra med huset, en stor del av mig saknas här ute. samtidigt som det känns vemodigt att lämna allt efter allt jobb vi gjort här. <3

   Har inte skrivit något om förra sommarens mardröm, det känns för färskt fortfarande. <3

   tack för dina fina ord <3

stats