Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Bästa Nina!

Godmorgon vänner, har ni sovit gott?
Fredag äntligen och jag startar denna fredag med ett gästinlägg från bästa Nina Malmström.♡
(Tack fina du för de otroligt värmande orden, jag är verkligen rörd till tårar och känner bara wow. Tack för att du är du!

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Hej Satus alla läsare!

Vilken ära att få gästblogga här inne – jag vet att Satu ofta brukar påpeka att hon verkligen inte är någon Super Mom, men jag kan väl säga så här… Att om det ens existerar något som heter Super Mom så är i alla fall Satu så nära det man bara kan komma. För WOW vilken mamma denna fantastiska kvinna verkar vara.

Jag fick min andra dotter för en månad sedan och häromdagen frågade jag Satu hur sjutton hon bär sig åt – hur hinner hon med livet?! Vad är hennes knep? Hennes hemlighet? Oj så imponerad jag är av bästa bästa Satu. Dessutom är hon världens gulligaste tjej som man bara tycker om på en gång. Vi har följt varandra länge, men faktiskt bara träffats i “verkliga livet” en enda gång – trots det har hon ändå en väldigt speciell plats i mitt hjärta.
En otroligt fin och ödmjuk person som jag är så himla glad över att få kunna kalla min vän.

Så vem är då jag? Nina Malmström heter jag, 28 år gammal och ursprungligen från Göteborg.
Som tjugoåring åkte jag till Spanien för att “söka lyckan” och blev helt över öronen förälskad.
Först i den mest fantastiska staden i hela världen – Barcelona – och sedan i min bollsparkande brasilianare Gabriel. Så här X antal år senare har vi gift oss, skaffat två barn, provat på att bo i såväl Barcelona och Rom som Rio de Janeiro och i år föll lotten på Sverige. Nu testar vi Svenssonlivet ett tag och så får vi se vart det bär av till våren. Ganska skönt att hålla sig på hemmafronten just nu kan jag dock tycka då vår andra lilla dotter Olivia som sagt föddes för en månad sedan. Det har varit ett par omtumlande första veckor, men nu håller vi (och storasyster Isabella) på att landa i allt det nya.

På bloggen delar jag ärligt med mig av livet som nybliven tvåbarnsmamma på vift i världen – ni får följa med i allt det där vardagliga, men även i allt det där lite annorlunda som vårt runtflyttande kan innebära.

Välkomna!

**********************************************************************************************
Nina har även instagram som ni hittar under namnet @ninaamalmstrom, verkligen värt att kika in och följa.

Kika gärna in hos Nina där jag gästbloggar senare idag- nu ska jag ta och fortsätta med mitt fredags städ och röj här hemma 🙂
Ni hittar till hennes blogg HÄR! <—–
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats