Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

4 av 5 klart

Vilken dag!
4 av 5 utvecklingssamtal avklarade, bara en kvar denna vecka. Alla samtal gick hur bra som helst, så stolt över dom allihopa. ♡

Nu sitter jag på barnens allrum här uppe och har precis ansökt om föräldrapenning för Isabelle.
Trots 8 barn så har jag ändå inte fattat deras regler helt, men jag brukar alltid ringa dit och dubbelkolla så att jag har gjort rätt, haha.

Lilla stjärnan på en vagnpromenad 🙂
Celina ☆


Kevin & Olivia- skogsmullen,
Jag älskar att promenera i skogen, tyvärr är man begränsad till stigar när man går med barnvagn, men… ändå helt underbart.

Så stolt över min “stora tjej” Vanessa som verkligen kämpat för att sälja kakor via skolan så att dom kan göra något hela klassen.


Hon har sålt till snälla släktingar/familj och nära vänner som velat bidra till försäljningen- det är så stort för henne när någon velat köpa, hon har känt sig så stolt och glad. Tusen TACK för alla bidrag- nu kommer klassen kunna komma iväg på lite roligheter utanför skolan.
Vanessa har lastat skrindan fullt med kakor och godis och gått runt till grannar och skött alltihop själv med hjälp av en kompis och syskon som gärna ville vara med på ett hörn- och hon har sålt allt.

Hon är så målmedveten den här tjejen att hon kommer att komma hur långt som helst, med vad hon än väljer att hitta på- det är jag helt säker på.
Jag ser verkligen upp till henne och de egenskaper hon besitter, jag önskar att jag hade haft hennes mod och driv, kreativitet och nyfikenhet.

Min älskade Bessa!

Ikväll är jag bara sugen på att äta en massa lösgodis och dricka coca-cola och se på en bra film på soffan under en mysig filt för jag är helt slut. Mäklaren har varit här och imorgon kommer en annan.
Lite spännande är det allt.

Nä nu stänger jag av här och jag önskar er en riktigt mysig kväll.

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats