Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

En vecka från mål!

33+3
Idag är jag i vecka 33 + 3 vilket betyder att jag är en vecka ifrån mitt nästa mål i denna graviditet, dvs vecka 34 + 3 för det är den veckan och dagen då Vanessa föddes 2009,

Allting känns så nära inpå nu och jag kan inte ta in riktigt att vi ska snart ha en liten bebis att gosa med här hemma. ♡
Vågar knappt tänka på det för det liksom pirrar i magen och jag tycker att det känns så overkligt fortfarande.
Tänk att vi får vara med om denna stora ära, välsignelse en gång till. Tacksam.

slempropppslemmissatus

Idag har jag haft helt fullt upp. Nu är jag helt slut och jag har hundra saker att sköta vid datorn- men jag ska inte.
Jag orkar helt enkelt inte.
Jag vaknade ledsen, måste ha drömt något mindre kul. När barnen kommit iväg till skolan och föris så började jag kräkas och ha ont i nacken. Vilade lite medans jag mutade Kevin och Celina med en fruktstund på soffan med en Disney film 😉 Det hjälpte. Sen har jag inte hunnit sitta ner en enda stund. Fixat, plockat, tvättat, vikt, slänger, sorterar och packar.
Ja ni som flyttat vet hur mycket det är att göra på hemmaplan. Och ni som känner mig vet att jag är perfektionist och måste ha ordning och reda och koll på exakt vad som ligger vart, även i flyttkartonger 😉

Vi har varit ute i regnet och lekt i parken och när vi kom hem hade Andres gjort middagen klar. ♡
Gjort läxor och ätit apelsinklyftor till kvällis.
Barnen sover och jag gäspar så ögonen vattnas. Så nu säger jag tack och hej och ska njuta en stund av tystnaden innan jag går och lägger mig.

Kram på er!
XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 3barns mamma

    Hej Satu! Älskar din blogg är själv en mamma som önskar sig en stor familj.

    Måste bara få skriva av mig och hoppas att du svarar … mina barn är 3 år, 1,8 år och 5 månader. Vissa dagar är underbara och flyter på. Vissa dagar är kaos…idag har de varit så. Den äldsta skriker, busar, slåss och min mellersta gråter efter mig eller bråkar med äldsta. tips?! Är helt slut. Känner mig otillräcklig och ledsen då hela dagen går ut på att säga åt dem.
    Vad gör du för att få harmoni hemma och mellan barnen? Är också väldigt pedant men nu senaste 2 månader har inte hemmet varit som jag vill då jag är helt slut vilket gör att jag inte mår bra för jag mår bäst när allt är ‘under kontroll’ … du vet vad jag menar. Åh det är lite svårt nu. Snälla snälla ge mig råd här eller i ett inlägg. Vad ska jag göra för att få det lugnt och att barnen lyssnar? Kramar

stats