Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Många barn?

I lördags var pappan i familjen tvungen att åka och avsluta ett jobb så jag och barnen funderade på vad vi skulle hitta på. Jag bestämde mig för att inte röra en enda flyttkartong så varken rensa, packa eller nånting på hela helgen.
Helgen skulle jag spendera med familjen till 100 %.

Barnen kom överens och frågade om vi inte kunde gå och bada på Torvalla.
Jag letade fram badkläder (som jag redan hade packat ner) gick igenom regler och vad som gäller så gick vi iväg.

Torvalla simhall (4)Jag ser absolut inga problem med att göra saker själv med alla 7 barnen- inte ens åka och bada själva.
Det är faktiskt så att när vi är själva så sköter dom sig jättefint. Mycket bättre än om vi har nån annan med oss, så ibland är det enklare att göra saker själv med dom.
Dom lyssnar, är snälla och respekterar våra regler- dom vet ju att sköter dom sig inte så lär det dröja en lång tid innan vi går och badar igen. 😉 Win-win situation.

Men blickarna när jag kommer där höggravid och med 7 små barn… ganska roligt. Jag tycker inte själv att dom är så många, men jag förstår ju att de flesta tycker det. 🙂
Redan i kassan kom chefen efter oss och frågade om alla var mina. (han frågade kanske 7 gånger) Jag har inget emot att prata och berätta, det är kul när folk kommer fram istället för att viska bakom ryggen på en. Han berättade om sin egna mamma som hade 10 barn, men att det var då och han har aldrig sett en så ung (haha) mamma ha så många barn, som dessutom inte är utländsk.

Hur som helst, vi var i lilla plasket en stund för Kevin och Celinas skull innan vi gick över till mellanbassängen.
Vi badade i nästan två timmar när Celina började sega till. Hon är en liten vilding, ett vattendjur så man fick ju absolut inte gå runt och hålla i henne i mellanbassängen- utan hon skulle simma själv. “Jag kan!”
Hoppa från kanten, dyka, simma och busa runt bland alla vatten leksaker och dessutom övertalade hon Nicole att åka vattenruchkana med henne. Så ja, till slut tog hennes ork slut och då ville hon vara i min famn i badet och plötsligt somnade hon där och då i vattnet med armarna hårt om min hals.

Gick upp och satte mig på en stol vid bassängen med en sovande liten sisupåse i famnen och tittade på när syskonen övade på sina simkonster.

Torvalla simhall (2)Torvalla simhall (3)Torvalla simhall (1)tantan torvalla
Jonathan & Danilo bastade en lång stund efter badet, efteråt viskade dom till mig helt allvarligt och berättade om vilka as långa och tomma tuttar en tant hade som sov i bastun….

Me and my ducks 🙂
me and my baby dolls

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Hehe killar!Det är nåt med killar och tuttar .Redan som barn 🙂 Jaa jag väntar på husbilder.Har svårt placera typ ljusslingor i tankar när inte vet hur det ser ut…. Som du har inrett dit gånger hundra redan…

 2. Ulrica

  jag tycker bara det är härligt att man kan göra saker ensam med sina barn oavsett hur många man har. En fråga bara, får du vara på badet själv med alla dina barn. På badet här där vi bor, får man ha med sig max tre barn under tolv år per vuxen 😔

   1. Ulrica

    Ja väldigt konstigt och tråkigt att inte kunna åka och bada själv med barnen. Va bra att ni får göra det där iaf 😊

 3. Tina Sundström

  Härligt att läsa om hur du går din egen väg och är stolt över alla dina barn!
  Jag hittade din blogg för ett par år sedan när vi funderade på fler barn. Har stannat sedan dess, även om det inte har blivit fler barn, och jag älskar att läsa om vardagslivet med en stor familj!

stats