My Baby Dolls

En bra dag

Idag har vi haft en sån bra dag utan några större konflikter. Äntligen!

Alla 3 barnen och jag somnade idag efter lunch, så skönt att få till en liten stödvila, det har verkligen behövts. Hade ställt klockan så vi hinner ta oss till skolan för hämtning och jag måste ha sovit så djupt att jag trodde att det var morgon när klockan ringde.

Efter hämtning så gick vi hem till Puua & Mummu. Första gången för i år som vi satt ute på altanen och hängde, som vi har saknat det! Det är där vi alltid hänger när vi är där. Barnen spelar, pysslar, leker och har sig och nu är den tiden äntligen här igen??

Här kommer ett gäng bilder från idag ?

Sen till Puua & Mummu ?

När det var dags att gå hem så stannade vi till vid parken en stund och lekte. Melanie bjöd brorsan Danilo på lite ”mat” (sand) och han var så gullig och satt där och låtsades för hennes skull att han åt. Melanie tittade lite skeptiskt på honom och när han sa ”åh vad gott!” så tyckte väl hon att hon ska kolla om det var så gott som brorsan påstod. Innan jag hann säga till så satt hon och tuggade sand. Ni vet ljudet när man har sand i munnen, hur det låter i tänderna?Iuuuu.

Hemma sen blev det middag, bad för alla barnen med hårtvätt och sen Robinsson. När alla gått och lagt sig så ordnade jag med matsäck till 3 av barnen till imorgon. Dom har friluftsdag ? Jag kör 99% av gångerna mitt säkra matsäck-kort- pasta & tonfisksallad. ? Ibland pasta & köttbulle sallad✌?

Nu är klockan snart midnatt så jag borde väl sova…. Natti natti.

Tack för ni finns, kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats