My Baby Dolls

….

Som vanligt så rusar dagarna förbi fort här just nu. Jag har som ni ser inte hittat nån rutin på en tidpunkt varke dag att blogga, im workin on that. Samtidigt som jag inte tänker känna att jag måste skriva ”bara för att”, för ibland känns det inte som att jag har så mycket nytt att skriva om.

Hur som helst. Idag stämde vi träff med våra vänner på Hop N Pop, barnen fick springa/hoppa av sig lite energi och vi vuxna satt pch pratade. ?

Det känns som att de senaste veckorna har gått ut på att fylla i to-do-listan inför våran Spanien resa, barnens sommar garderober har behövs fyllas på och så har vi Nicole som fyller år snart som jag försökt handla till.

Vi har även försökt njuta av alla solglimtar som bjudits på och vi hade ju två riktigt varma dagar förra veckan innan det vände till kallare väder igen. Väder prognosen ser inte så jätte lovande ut heller, det ser ut att bli regn så långt prognosen når ?

Mamis Jami nami ❤️

I fredags såg jag att något var på G, rätt som det var fick han feber. Han har fått nya tänder lite här och där så jag misstänkte det först- men sen slog det mig- han vaccinerades ju för nån vecka sen och biverkningarna ”skulle komma” ca. 2 veckor efter. Och det var ju det då.

Både han och Melanie brukar få gå och lägga sig innan vi tar fram mys och tittar på kvällsfilm, men både fredag och lördag har dom varit med. Lycka till att få dom att gå och sova sen!?‍??

Lite bilder från dagarna :

Glass i stora lass!

Imorse hjälpte Bebo till att göra äggeöra till frukost 🙂

Ikväll blev det tacos till middag ?

❤️❤️❤️

Hoppas eran helg har varit bra❤️

P.S Inlägg om restips kommer!??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats