My Baby Dolls

Badkläder och ny pool!

{ Innehåller reklam för Babyland }

Då börjar ännu en dag lida mot sitt slut. En kort vecka för barnen i skolan denna vecka i och med röd dag på torsdag och så klämdag på fredag. Imorgon har Nicole dessutom studiedag så hon börjar sin ledighet redan nu.

Nu innan skolavslutningen hittar skolan på så mycket roligt/roligt mysig med barnen. Idag hade mellanstadiet idrottsdag i skolan så 3 av barnen fick med sin matsäck, imorgon är det lågstadiet, vilket betyder att dom ska ha matsäck. Förskoleklassen skippar. Och imorgon ska även Danilo & Jonathan iväg på skojigheter på skoltid eftersom dom är skolans trivsel ledare. Dom är så taggade!

Barnens ledighets ansökningar är godkända och jag har bokat in de 4 största på antigen test innan vi åker. Så mycket att tänka på innan man åker.

Nu på fredag ska vi fira Nicoles 14-årsdag med familj & släkt… phew. Mycket att stå i just nu.

Jag beställde lite nya badkläder till småttingarna som kom väldigt fort.

Jag älskar ju barnkläder och badkläder är inget undantag. ?? Jag lägger in länk under respektive plagg så ni hittar lätt och smidigt om ni vill kika närmre.

Denna baddräkt är till Melanie:

Ni hittar baddräkten från Liewood HÄR ?

Detta var också tänkt till Melanie (de flesta av hennes från förra året är för litet) men trots att det är hennes storlek så var dem alldeles för stora på henne. Jag dörstod sen att det är nog menat att småttingarna ska ha blöja under dessa badkläder, men Melanie har slutat för ett halvår sen och hon är ganska nätt oxh kunde inte alls fylla desasa? Passade perfekt på Bebo dock!

Så ska ni beställa dessa är det perfekta för en badblöja i, annars är det nog smart att ta en storlek mindre ?Ni hittar dom HÄR.

Och så till Benjamin som inte har nånting kvar från förra året:

Så söta badblöjor/byxor från Geggamoja. Ääälskar färgen! Man kan spänna dom som ni ser för bättre passform. Ni hittar dom HÄR.

Och dom här då?

Sööötaste små badshorts ?? Dom har kampanj på dessa så dom är på halva priset nu, 99 kr? HÄR hittar ni dom!

Beställde även ”muskler” till småtjejerna. Jag beställde två förra gången, men så behövde jag ju en till. (Melanie, Isabelle & Celina)

Formade som snäckor?

Ni hittar dom HÄR.

Jag beställde även en grej som jag ska överrska barnen med i sommar?

Tadaaaa! Vi måste inte dra till stranden varje dag, vi kan plaska hemma. Hur skönt som helst! HÄR hittar ni massor av olika storlekr och former!

Jag hoppas verkligen att sommaren levererar här i Sverige i år!?? Gillar ni också värme?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats