Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Egentid när den är som bäst

Barnen sover gott i sina rum och jag har satt mig i ett varmt bubbelbad och bara njuter av tystnaden. Egentid när den är som bäst!

Idag efter skola/dagis åkte vi och handlade på Coop & Port73 och fyllde kylskåpet litegrann. 

Gjorde lite andra ärenden där också och avslutade det hela med en gofika.

   

 

Ser ut som att Kejin inte fick något, men han åt upp halva min äppelpaj 😉

Nu håller mina ögon på att gå i kors, jag antar att jag nog inte kommer att vara nån vidare bra långvarig sällskap ikväll 😉

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Vet inte om du svarat på min fundering eller ej.. Ser bara mitt namn och ett streck. Behöver jag göra något för att läsa ett eventuellt svar?

  2. Hanna

    Tack för en kul blogg som jag följer varje dag. Hittade hit när du väntade Kevin eftersom jag då var gravid med mitt första barn. I början av juni fick vi vår lilla Oskar. Jag undrar lite kring hur du/ni tänker om att ge ett sånt litet barn som Kevin sötsaker. Nu äpplepaj, häromdagen kom det upp en bild där han åt glasstrut. Alla gör så klart som de vill men jag tycker det är lite tidigt för att skapa sockerberoende. De små kropparna behöver inte socker så tidigt tycker jag, de kommer hinna äta massa med socker under sitt liv så varför ge det så tidigt?

stats