Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Lillasysters kläder…

Igår gick jag igenom kläder som vi har till bebis i magen. Det var inte alls mycket som vi har handlat till henne ännu. 3 par volangbyxor från Newbie var det nyaste tillskottet i hennes lilla garderob.

newbiebabynewbienewbiebody
Och en body. Kevin har en sådan fast i grå (eller kan den vara blå?) 😀
Tidigare har jag handlat ett par byxor och en klänning, and thats it. Är jag sent ute eller vad?
Jag vet inte ens hur jag lyckats hålla mig såhär länge?
Fast jag har alltid varit lite försiktig med bebiskläder, jag är jämt så orolig för allt som kan hända. usch, bort med såna tankar. Nu ska jag börja handla till henne så det är klart när hon föds. 6 veckor är trots allt inte så lång tid.

Igår gick jag igenom barnens dockkläder.
Jag har ju sparat Kevin & Olivias bebiskläder, och de allra minsta storlekarna gav jag till barnen som dom kunde ha till sina dockor 🙂 Så där var jag och rotade igår 😀

dockkläder
Det blev en liten hög med kläder 🙂 Nu behöver jag sortera dem och se vad lillasyster kan använda av dem och vad jag behöver komplettera Lucky #7´s garderob med. Jag tänker ändå att vi borde ju ha massa fler kläder i de små storlekarna efter både Olivia & Kevin… Kan jag ha gått ner till källaren med dem?

Hmm…
Snart kommer check up listan! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Ja jag tycker också om när du handlar kläder från de stora kedjorna. För det är det enda jag har råd med. Jag blir jätte inspirerad av dig. Jag har två barn en flicka och en pojke och tredje barnet är på väg också en pojke. Idag trädde jag in i vecka 40, sex dagar kvar till förlossningen!! Sjukt så fort det har gått…

  2. 8 barnsmamman

    Jag älskar nästan alla Newbie kläder.Det finns mycket fint till både flickor och pojkar men nu efter tre pojkar så skulle det vara roligt att ha en liten flicka och få köpa volanger och spetsar och klänningar, ja allt som jag inte har velat klä pojkarna i. Men man får ju inte alltid barn på beställning och om jag skulle bli gravid så är det ju inte alls säkert att det är en flicka. Jag har inget emot pojkar och älskar mina pojkar jätte, jätte mycket men det är så många år sedan jag hade en flickbaby nu så det är min dröm att få en flicka ännu. Jag tycker i alla fall att det är roligt att se allt fint du köper åt era barn. För mig är det en bonus att du ofta handlar från vanliga affärer som jag också har råd med. Jag får ofta inspiration och tips om hur jag kan kombinera olika kläder.

stats