Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Bockar av listan, som blir allt längre.

Vet ni vad jag har pysslat med hela förmiddagen?
Vikt tvätt! Men icke, vi har fortfarande ingen fungerande tvättmaskin utan vi väntar ju fortfarande på att dom ska komma med en ny lucka till oss.
Puua ringde mig häromdagen och hade en “strålande” idé! Smiley
Han tyckte att jag ska packa tvätt i pååsar så kommer han och hämtar det med bilen så att Mummu har något att göra! 😉 Hahaha… Senare på kvällen kom han tillbaka och hade tvättat (Mummu hade tvättat) 2 maskiner med tvätt! Smiley Det enda jag behövde göra var att slänga in dem i torktumlaren 😉
jag har ringt och ringt våran förening för att jag vill ha tillgång till tvättstugan och undrat hur jag ska gå tillväga för att få tvätta där. Dom hänvisade mig till Haninge Lås och när vi väl kom dit så hade det vart i onödan. Allt vi behövde för att tvätta där var våran egna portbricka. Så nu har vi vart där en hel kväll och tvättat 5 maskiner med tvätt, varav mitt vikande idag 😉

Tack så mycket för hjälpen Pappa & Mamma, jag älskar er så mycket! <3
PuuaDSC00149
När Puua ska hem så ser det oftast ut såhär…
IMG_2480

Jag skulle ha träffat Natali och hennes son Axel idag, men hennes mobil lever sitt eget liv, så vi får skjuta upp det lite 🙂 Istället har jag passat på att fixa lite här på hemmaplan, gå igenom mail och papper, bockar av saker från min To-do-lista. osv.

Fick precis hem ett brev om att Vanessa kommit in på skolan som vi valde 🙂 Tänk att vår lilla tjej också ska börja i förskoleklass till hösten. Som hon har längtat! <3 Och Olivia som ska skolas in på dagis där omkring också.

Jahop torsdag idag alltså- Vanessa, Jonathan & Danilo går sin sista dag på dagis och sedan tar dem helg. Därav mitt hektiska bockande med min to-lo-lista, som för övrigt blir allt längre ju mer jag bockar av…? Märkligt. 🙂
Vi behöver bla. beställa nya glasögon till Vanessa, hämta Nicoles mobil från lagning, hämta paket som kommit till postens utlämningsställe, skicka brev och boka en ny tid hos syrran för att fylla på mina fransar osv.

Morgonbild.
DSC00147
På väg till skola/dagis på morgonen…
dagismorgon
Jag behöver också ta mig ner till förrådet och bära ner lite lådor och samtidigt kolla efter lådor med större storlekar. Om jag inte minns helt fel så fick vi en kartong fullt med kläder i storlek 122-128 från Emma för kanske 2-3 år sedan, så jag tänkte kolla vad som gömmer sig i den 😉
Och om det finns en gömd kartong med bebiskläder vore det också bra 😉

Nu är det visserligen kallt fortfarande, men jag ska kolla om barnen har vårskor, överdragsbyxor, jackor osv.
Så jag kan planera inköp lite bättre 😉

Så ni ser, jag har massor att bocka av 🙂

mybabydolls (147) mybabydolls (145)
Nu ska jag njuta av en kopp kaffe (som har börjat smaka bättre nu) och sedan fortsätter jag med min lista.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Li - fembarnsmamma

    Ville bara tipsa om att ni borde gå till smarteyes. På smarteyes får alla barn under 8 år glasögon helt gratis. Kostar ingenting! Ett par valfria glasögon per barn och år. 🙂

stats