Det närmar sig ett slut | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Det närmar sig ett slut

Hej allihopa, hur mår ni idag?
Jullovet börjar närma sig sitt slut och det kommer med blandade känslor. jag har älskat att ha hela familjen hemma och faktiskt inte ha bråttom nånstans. När vardagen börjar rulla på igen kommer dagarna att gå ännu fortare. “Bara” ett halvår kvar till sommarlovet då, jippiieee 😀
Men nu till en viktig sak- konsten att inte längta så mycket till vad som komma skall, utan leva och njuta av just här och nu. Det ska jag göra. Och se positivt på nuet.

Igår rensade vi ute i förrådet/garaget. Slängde två lastbilar med skräp! Barnen lekte på tomten och åkte pulka och stjärtlapp på isbacken som dom har gjort.

Idag hämtade vi Vanessas bästis hit för lek och mys, dom är ute och leker och frågade om dom kunde få gå till backen. Ehh. Alltså snön har smält. Det är bara isbana där ute om ens det. Och dessutom har ett stort träd rasat precis tvärs hela backen när stormen Alfrida var här.
Men dom ville gå iväg på äventyr ändå sa dom. Twinsen tog på sig hjälm och drog kälken på asfalten efter sig- fast beslutna att här ska det åkas av. Ingen idé att tala om det uppenbara- dom lär märka strax. Jag tar itu med tvätthögen och plockar i Celina & Isabelles rum. Isabelle har sin säng inne hos oss fortfarande men hon har alla sina leksaker och kläder i Celinas rum och tanken är väl att hon ska flytta dit helt en vacker dag.


Den här lilla tjejen ska klättra överallt numera. Inget hinder är för jobbigt, hon ska bara fram och igenom.
Lycka är att alltid ha en famn att krypa upp hos. ♡


Min lilla Disney prinsessa 🙂

Nu ringde jag face-time med Jonathan och visst blev det att åka av i backen ändå 🙂

Jahop, nu blir det pizza och sen ska jag klippa grabbarnas hår! Det växer som ogräs, önskar att mitt gjorde det också.

Kram och ha en fortsatt fin söndag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    Talar ni alltid om stjärtlapp eller skrev du det för att göra det tydligare? 🙂 jätte nyfiken om det har nàt “smeknamn” i sverige då vi finaldnssvenskar precis som finnarna säger peffis. Använder ni också det ordet vanligtvis i er familj eller?

Annons
stats