My Baby Dolls

Packat BB väskan

2 inlägg på en dag, good job Satu!

Alltså egentligen skulle jag ju skriva om något helt annat i mitt förra inlägg- nämligen BB-väskan. Men när jag sätter igång och skriver så är mina tankar lite överallt och fingrarna glider runt bland bokstäverna och vips har jag glömt vad det var inlägget egentligen skulle handla om.

Idag är jag i vecka 32+3 och har alltså packat klart min BB väska. Det allra nödvändigaste åtminstone. Så skönt att ha det gjort. Nu står den där den står och jag slipper tänka mer på det. När det är dags att gå så lägger jag ner sminkväskan bara.

Allt känns fortfarande så overkligt. Att vi ska ha en till vebis. Att Melanie ska bli storasyster.. att jag ska gå igenom en förlossning igen. ?

Vill ni ta del av lite förlossninssnack och hur jag känner inför förlossningen osv?

Vid vilken vecka packade ni BB väskan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maisa

  Packade väskan i v.38 ? en fråga: hur gör ni när ni har så många barn och förlossningen sätter igång? Ringer ni dit nån som kommer hem och passar barnen om det sker på natten? Och om det sker på dagen och några är i skolan/hemma ? alltid undrat vad man gör när det sätter igång och man har fler barn kram

 2. Elin

  Ja sjävklart vi vill höra allt du vill berätta! Och så nyfiken på vilken vagn du kommer ha nu när Du får två väldigt små?

 3. Lovisa

  Hehe, smink va verkligen det sista jag tänkte på när jag låg på BB. Har aldrig varit så lodis som jag var där ?

 4. Jessica

  Älskar att läsa din blogg och följa dig och din familjs vardag ?
  Vi hade ett planerat kejsarsnitt med vår andra son så vi hade inte ens påbörjat att packa bb väskan när förlossningen startade 16 dagar tidigt ? Så det blev en snabbpackning och handling på ett nattöppet statiol på väg in till bb.. haha ? Nu var han ju också för liten för att ha stl 50 som vi packat ner så sambon fick åka iväg och handla stl 44 när vi låg på bbhotellet ?
  Lycka till när det är dags Satu!

stats