My Baby Dolls

Vinn en heldag på Parken Zoo!!!

[[ I annonssamarbete med Parken Zoo ]]

Nu mina vänner kan jag äntligen dela med mig utav det där mötet jag var på några veckor sedan tillsammans med Parken Zoo på Loppi kontoret..

När man nämner ordet djurpark eller ZOO så kan man få lite olika reaktioner.
Några är helt emot allt vad djurparker heter, men jag själv är en av dem som förknippar ”djurpark” med en mysig dag tillsammans med familjen där man lär sig om olika djur, upplever något spännande och har kul tillsammans.

Mötet tillsammans med Parken Zoo var faktiskt otroligt intressant och väldigt lärorikt och jag kände direkt att det här är något jag vill dela med mig av till er, att få ut kunskapen kring djurparken och dess otroligt viktiga budskap.

Det finns många myter om att djur far illa på djurparker, det har ni säkert hört och det kan säkert stämma i vissa länder och förr i tiden var faktiskt djurparker endast till för oss människor och för att vi skulle få se exotiska djur på nära håll. Kunskapen om djuren och dess behov var låg, djuren togs från det vilda och välfärden för djuren var bristfällig. Idag fungerar professionella djurparker helt annorlunda.

Parken Zoo arbetar med att skapa en framtid för utrotningshotade arter som inte skulle ha en chans att överleva ute i det vilda och deras främsta syfte är att bidra till att bevara den biologiska mångfalden genom att hålla hotade arter på djurparker som en försäkran om att de inte ska försvinna helt. Det innebär att om det värsta händer, att de utrotas i det vilda, så finns en population kvar på djurparker. Och det är ju bara jättebra, eller hur? Djurparkernas arbete kompletterar naturvårdsåtgärder världen över, genom att bevara utrotningshotade arter, och det långsiktiga målet är i många fall att så småningom plantera ut djuren igen, när deras livsmiljöer återställts eller hoten försvunnit.

För att bevara hotade djurarter, och hindra dem från att dö ut, krävs insatser på flera håll i kedjan.
Vi lever i en värld av klimatförändringar, nedsmutsning, förlust av biologisk mångfald och andra miljöhot. Många djurarter riskerar att helt dö ut när människan förstör deras naturliga miljö.

Man bedriver också forskning för att öka kunskapen om och välfärden hos djuren samt utbildar människor inom miljöfrågor med syfte att förändra folks beteende då det är vi människor som är orsaken till att djuren är hotade.

Jag hade ingen aning om allt som faktiskt sker ”bakom kulisserna” på djurparker. Hur mycket dom arbetar för att alla djuren ska må bra ha de bästa förutsättningarna.
Det finns så mycket man kan skriva om Parken Zoo´s arbete kring och med djuren, och det finns massor som du och jag kan göra för djuren och naturen omkring oss- vill du veta mer och vad DU kan göra för skillnad så kan ni läsa allt i deras hemsida här —-> Parken Zoo.

Parken Zoo fortsätter att satsa på förra årets nyhet lilla Zoo. ♡
Våra barn älskar den delen. Man kommer djuren riktigt nära och ibland får man t om klappa djuren (på deras villkor såklart) och man lär sig mycket- att skapa en respekt förståelse och en empati för djur- vilket är faktiskt en stor del av miljöarbetet och viktig led i bevarandearbetet, samtidigt så hjälper personalen till att öka kunskap  och därmed välfärden för husdjuren som finns hemma.

Förutom djurparken har parken Zoo även flera andra verksamheter kopplade till parken såsom nöjesparken, campingen, restauranger, artister, maskotar, lekområden, bad etc. Efter att ha tittat på alla djuren så har barnen bråttom till nöjesparken, så himla kul!
Som dem på parken Zoo sa: ”Det går att kombinera nöje och upplevelser med bevarande av hotade arter utan att det sker på bekostnad av djurens välfärd.” så bra sagt!

Nuuu mina vänner har jag fått äran att tävla ut 5 platser- till 5 familjer som får komma till Parken Zoo
den 1:a maj och träffa mig och min familj- och ha en heldag i parken med fri entré, fria åk i nöjesparken och lunch!

Frågan ni ska svara på är….

Hur många olika djurarter finns i Parken Zoo?

Berätta gärna också om varför just du skulle vilja vinna och hur många ni är i eran familj 🙂

Vinnarna kommer att utses nu på lördag 20.4 här på bloggen, så håll utkik!

(Värdet på vinsten är 469kr/vuxen och 375kr/barn och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

♡ LYCKA TILL! 

TÄVLINGEN ÄR HÄRMED AVSLUTAD! 

Jag kommer att gå igenom alla bidrag och presentera vinnarna på bloggen imorgon fm, se till att ni  skrivit rätt email adress så att jag kan nå er 🙂

 

❀TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patricia vide Karlsson

  Yey! Vilken härlig tävling. På parken Zoo finns det 68 djurarter. Plus massa insekter! Vi är 2 vuxna & 4 barn i ålder 1-9 år. Det är så svårt att hitta på aktiviteter som passar alla åldrar i vår familj, så djurpark & vattenland är det som funkar för oss! Vi älskar parken zoo och har besökt parken tidigare. Skulle hemskt gärna vilja överasska barnen med något roligt – och inte berätta vart vi ska förens vi är framme. Det är dom värda!

 2. Ecim S

  Helloo!! Jag säger 68 utan insekter (och 76 med insekter?). Vi är 2 vuxna, 3 barn ?.
  Vi vill hänga med er i Parken zoo och se alla djur!?.<3
  /Ecim S.

 3. Fanny

  Hej fina. Det finns 68 djurarter i parken zoo. Vi är 6 stycken i vår familj, två vuxna och fyra barn, vi bor på Gotland och har aldrig varit på parken zoo. Våra barn är 11, 9, 5 och 3 år och jag tror att alla fyra skulle tycka det var en supermysig upplevelse ?

 4. Tanja

  68 är rätt svar! Det skulle vara jättekul om jag och mina tjejer vann, bara umgås och ha kul! Vi är en vuxen och två barn.

 5. Sanja

  Helluuu! Jag säger 68 utan insekter och då 76 med insekter. Vi är 2 vuxna, 3 kids ?.
  Vi vill hänga med er i Parken zoo, Jag kan låtsas va en apa så kan ni skratta åt mig ???.
  /Sanja

 6. Tanja

  Rätt svar är 68. Det skulle vara jättekul om jag och mina tjejer vann en trip, att bara umgås och ha kul! Vi är en vuxen och två barn.

 7. Cathrine Aronsson

  Åhh detta är en vinst vi hade älskat att vinna ? Dottern fyller 6 idag och högsta önskningen var ett besök på en djurpark så hade ju varit underbart med ett besök på Parken zoo att överraska henne med ? Vi räknade det till 68 arter. Hade som sagt varit underbart överraska barnen med denna upplevelsen, vi alla äldkar djur och det är fantastiskt få se det jobb fjurpatkerna gör fär att ta hand om alla vackra djur. Om vi vinner så vi är isf 2 vuxna och 2 barn som hade velat ta del av denna fantastiska upplevelse ❤ Håller tummarna för att det är vi som har tur denna gången ?

 8. Cathrine Aronsson

  Åhh detta är en vinst vi hade älskat att vinna ? Dottern fyller 6 idag och högsta önskningen var ett besök på en djurpark så hade ju varit underbart med ett besök på Parken zoo att överraska henne med ? Vi räknade det till 68 arter. Hade som sagt varit underbart överraska barnen med denna upplevelsen, så vi är isf 2 vuxna och 2 barn som hade velat vinna ❤ Håller tummarna för att det är vi som har tur denna gången ?

 9. Taru

  Hej vännen! Flickorna har tävlat men gör det jag också eftersom dom så gärna vill vinna! 🙂 Jag räknade det till 68 djurarter på parkens zoo. Vi vill gärna vinna då vi alla älskar att åka på äventyr och djur tycker vi alla om. Så det skulle vara jätte mysigt!
  Vi är fem i våran familj och skulle bli jätte glada om vi vann en så fin upplevelse.
  Kram och glad påsk! / Taru

 10. Jenny

  Det finns 68 arter i djurparken.
  En spännande liten tripp med familjen skulle vara perfekt att välkomna maj med. 2 vuxna och två barn.

 11. Caroline

  Svar 68.
  Vill gärna ta med min man och våra två barn (dotter och son) till djurparken. Ha trevligt och umgås och få visa barnen alla olika djur, det vore toppen!

 12. Daniella

  Svar: 68 och då räknas ej insekter med. Vill gärna vinna då vi aldrig varit där. Och sonen älskar djur så han skulle uppskatta det jätte mycket. Vi är 2 vuxna och 2 barn ( 5 år & 1 år)

 13. Sandra Lundberg

  68 arter finns det, Åhh skulle gärna vilja åka med min dotter och min man då vi väntar tillökning och inte kommer ha så mkt tid senare och vill passa på att göra något roligt tillsammans !! . Vi är 2 vuxna och 1 barn. ???

 14. Sandra

  68 arter finns det, Åhh skulle gärna vilja åka med min dotter och min man då vi väntar tillökning och inte kommer ha så mkt tid senare och vill passa på att göra något roligt tillsammans !! . Vi är 2 vuxna och 1 barn. ???

 15. Pernilla

  Vi är en familj som består av gosekaniner, gunghästar och andra leksaksdjur.
  Och såklart två vuxna och två barn som nu hoppas på tur.
  Vi vill väldigt gärna vinna en dag med de riktiga djuren på parken Zoo.
  Och se hur alla de 68 arterna (2019, ej insekter) i djurparken bo.

 16. Irini

  Åh! Detta skulle vara en dröm för mig och mina barn, plus deras halvbror och pappa! Har varit sjukskriven i 5 månader pga depression så ekonomin är inte på topp…jobbar nu 50%. Detta skulle verkligen vara faktiskt för min lilla familj att åka på det här då det länge varit en dröm som aldrig slagit in ? Det finns 68 arter i parken zoo.

 17. Minna

  Vill så gärna delta och träffa er (igen) och vi hela familjen älskar Parken Zoo. Men men vi kan inte komma just 1.5 Så vi deltar inte.??

 18. Nalleh Razki

  Hej, 68, och då räknas ej insekter 😉
  Vi är tre i vår lilla familj och vi skulle uppskatta vinsten eftersom att alla våra pengar går till sparning till framtida lägenhet, så vi har inte sånna här resor på vårat schema under närliggande framtid. Skulle vara trevligt att få komma iväg helt enkelt. Kram ❤️

 19. Nalleh

  Hej, 68, och då räknas ej insekter 😉
  Vi är tre i vår lilla familj och vi skulle uppskatta vinsten eftersom att alla våra pengar går till sparning till framtida lägenhet, så vi har inte sånna här resor på vårat schema under närliggande framtid. Skulle vara trevligt att få komma iväg helt enkelt. Kram ❤️

 20. Pernilla

  Vi är en familj som består av gosekaniner, gunghästar och andra leksaksdjur.
  Och såklart två vuxna och två barn som nu hoppas på tur.
  Vi vill väldigt gärna vinna en dag på parken Zoo.
  Och se hur alla de 68 arterna (2019, ej insekter) i djurparken bo.

 21. Pernilla

  Vi är en familj som består av gosekaniner, gunghästar och andra leksaksdjur.

  Och såklart två vuxna och två barn som nu hoppas på tur.

  Vi vill väldigt gärna vinna en dag på parken Zoo.

  Och se hur alla de 68 arterna (2019, ej insekter) i djurparken bo.

 22. Anna Hervestad

  Det finns 68 arter på parkens zoo. Jag önskar vinna åt både min familj och min syster som har tvillingar och behöver komma ut och få uppleva alla djuren i en fin park. Vore underbart att få göra detta tillsammans då trots att vi bor rätt nära varandra ses för sällan och detta vore underbart att få göra tillsammans

 23. Julia

  Det finns 2019 68 arter (ej insekter). Jag och min man och två barn skulle verkligen uppskatta att vinna biljetter. Jag älskar att gå på djurparker och vet att mina söner också hade gjort det. Så underbart det hade varit att få en paus i vardagen och få göra detta.

 24. Anna

  Det finns 68 arter på parkens zoo. Jag önskar vinna åt både min familj och min syster som har tvillingar och behöver komma ut och få uppleva alla djuren i en fin park. Vore underbart att få göra detta tillsammans då trots att vi bor rätt nära varandra ses för sällan och detta vore underbart att få göra tillsammans

 25. Angelica andersson

  68 djurarter. Vi är 2 vuxna och 6 barn. 3 biologiska och 3 placerade (men i hjärtat är dpm lika mkt mina dom med) skulle vara grymt skoj att träffa dig och din familj pch även få visa våra 3 extta barn vad som finns att se i världen ??

 26. Angelica andersson

  68 djurarter. Vi är 2 vuxna och 6 barn. 3 biologiska och 3 placerade (men i hjärtat är dpm lika mkt mina dom med) skulle vara grymt skoj att träffa dig och din familj pch även få visa våra 3 extta barn vad som finns att se i världen ??

 27. Hanna Bäckström

  Det finns 68 arter! Vi är två vuxna och 4 barn som vill tävla. Det är inte helt lätt att hitta på aktiviteter som passar alla när barnen är mellan tre och tretton år, men Parken Zoo tror jag skulle passa hela familjen!

 28. Ebba

  Det finns 76 djurarter på parken???

  Jag tycker inte om djurparker i vanliga fall och därför blev jag glad när du sa att det jobbar för utrotade, vilket jag tycker känns så bra!
  Jag och min familj skulle verkligen vilja åka för att vi älskar djur (har själv en liten hamster) och skulle vara då kul att se andra både stora och små djur! Vi älskar alla sorts bergochdalbanor och djur!
  Denna dag skulle vara så kul och trevlig och en dag full av kunskap! ?
  Min familj består av: 2 vuxna och 2 barn.
  Skulle verkligen vilja överaska familjen med detta? att få åka på detta skulle vara en paus och vardagen och en dag för att få träffa nya människor och djur samt en massa kunskap om våra lilla och stora vänner i världen???

 29. Alexandra Ottosson

  Det finns 68 arter på Parken Zoo.
  Jag skulle vilja ta med mina två barn, 6 och 3,5 år. Jag och deras papp har precis separerat, som vänner, men ekonomin är inte som den var innan. Skulle gärna vilja överraska mina barn med detta!

 30. Alexandra Ottosson

  Det finns 68 arter på Parken Zoo.
  Jag skulle gärna vilja åka med mina två barn, 6 och 3,5 år gamla. Jag och deras pappa har precis separerat, vi är vänner dom tur är, men ekonomin är inte som innan. Hoppas att jag har turen att få överraska mina barn med detta!

 31. Julia A

  76djuraters gissar jag på.
  Jag skulle vilja överraska mina små bröder och min mamma med en dag på Zoo. För dom är 3 och 5år och älskar djur och det skulle betyda så mycket att få göra en äventyrlig dag ihop med dom. 🙂

 32. Hanna Shevchuk

  ??☀️ Verkar inte som min kommentar postades, så testar igen!

  Det finns 76 djurarter!!

  Vi är en blivande 9-barnsfamilj (i sommar välkomnar vi vår 9;e!), inga tvillingar.. vår äldsta är 13 år.
  Att vara storfamilj är underbart och barnen är vårt allt❤️
  Men detta gör också att man måste åsidosätta en del, som restaurangbesök, nöjesparker och zoo då vi aldrig skulle kunna gå hela familjen samtidigt, pga kostnaden.
  Vi har därför genom åren tagit ett eller två barn i taget på nöjespark.
  Därför skulle det vara EN DRÖM för oss att vinna denna tävlig?? att få
  Resa till ZOO med HELA vår barnaskara!
  Det skulle vara en ”once in a lifetime”-upplevelse för vår familj??

 33. Hanna shevchuk

  ??? 76 djurarter? vi är en blivande 9-barnsfamilj (o sommar välkomnar vi vårt 9;e) där vårt äldsta barn är 13 år.
  Detta gör att vi aldrig kan gå på nöjesparker eller djurparker pga av kostnaden.
  Vi har fått ta en eller två i taget vissa år, men det vore en DRÖM att få åka HELA FAMILJEN tillsammans!?
  Det skulle nog va ”once in a lifetime”!
  (PS min blogg är inte uppdaterad på några år, men la in adressen ändå??)

 34. Linda Carlsson

  Det finns 68 arter på parken zoo. Det skulle vara så kul att få överraska ungarna med ett besök på djurparken 😀

  1. Judith Hernandez

   Hej! Det finns 76 olika djurarter på parken zoo!
   Jag har en dotter som blir 2 i maj, hon verkligen älskar djur, vet hur dem
   Låter och vad det är för typ av djur ! När dottern, sambon och jag var i Kanarieöarna i december hade vi bestämt att besöka ett zoo men tyvärr så blev hon magsjuk från maten på hotellet och var sjuk resten av resan. Det var ingen rolig resa för oss. Jag vet att hon skulle bli så himla glad av att få besöka parken zoo, det skulle vara underbart att få överraska henne ?

 35. Hanna shevchuk

  ??? 76 djurarter? vi är en blivande 9-barnsfamilj (o sommar välkomnar vi vårt 9;e) där vårt äldsta barn är 13 år.
  Detta gör att vi aldrig kan gå på nöjesparker eller djurparker pga av kostnaden.
  Vi har fått ta en eller två i taget vissa år, men det vore en DRÖM att få åka HELA FAMILJEN tillsammans!?
  Det skulle nog va ”once in a lifetime”!

 36. Linda

  Det finns 68 arter på parken zoo. Det skulle vara så kul att få överraska ungarna med ett besök på djurparken 😀

 37. Annica

  76 djur arter är min gissning!
  Hoppas på att vinna. Ekonomin är inte den bästa så något djurparksbesök är inte så lätt att få till tyvärr.
  Barnen skulle älska detta 😀

 38. Lovisa

  Det finns 76 arter!

  Jag vill vinna för min 6årings skull!
  Han är världens största djurvän och vill att alla djur ska bli räddade och må bra. Han har det dessutom lite jobbigt just nu både i skolan och hemma så ert härligt äventyr på djurpark skulle jag verkligen vilja ge honom!

  Lovisa 🙂

 39. Lovisa

  Det finns 76 arter!

  Jag vill vinna för min 6årings skull!
  Han är världens största djurvän och vill att alla djur ska bli räddade och må bra. Han har det dessutom lite jobbigt just nu både i skolan och hemma så ert härligt äventyr på djurpark skulle jag verkligen vilja ge honom!

  Lovisa

 40. Sara

  Det finns 76 olika djurarter på parken zoo.
  I och med varsel så vet vi inte hur sommaren ser ut varken med jobb eller ekonomi. Vilket gör att barnen blir lidande. Skulle vara super att få uppleva parken zoo med min fina familj, för det är de värda. Vi är 2 vuxna och 2 barn.

 41. Ewa Lindemark

  Jag tror att Parken zoo har ca 70 olika djurarter på sin välskötta djurpark. Det vore så kul att få överaska familjen med ett besök på djurparken. Måste även erkänna att det vore roligt att få träffa även dej och din familj, då även vi är en ”stor” familj. Önskar er en glad påsk

 42. Erja

  Svaret är 76 arter. Det var länge sen när vi har varit där . Det skulle vara roligt att umgåS med er hela dagen☺️2vuxna och 1barn.

 43. Pernilla

  Hej fina… det finns 76 olika djurarter på zooet. Vi skulle gärna träffa dig och din familj kombinerat med en härlig dag. Jag skulle ta med mig min man och våra två tjejer 11 och 13år samt min store tjej på 25 och hennes sambo. Hoppas på tur nu kram

 44. Camilla

  76 olika och unika arter. Mina barn skulle bli superglada om jag fick överraska dem med ett besök. Håller alla mina tummar och tår.

 45. Roberta Gavagnin

  Hej! ?
  Mitt svar är 76 olika djurarter. ?
  Skulle vilja vinna främst för min älska dotter som ska operera bort halsmandlarna och jag skulle då vilja överraska henne med detta! Vi hann aldrig åka förra året då jag var höggravid.. men vi håller tummarna för denna gång då! ?? vi är 2 vuxna och 3 barn, 5år, 2år och 5 månader.
  Ha en fantastisk påsk med nära och kära.
  /Roberta

 46. Caroline

  Jag fann svaret 68 olika djurarter på Parken Zoo.

  Skulle så hemskt gärna vilja vinna! Vi är en familj på 6 personer, jag, min man och våra 4 barn. I vår familj har vi valt att jag är hemmaförälder och jobbar inte utan är hemma med dom yngsta barnen och min man är den som jobbar, men det innebär att man har något tajtare ekonomi, därför hade det varit så roligt om vi vann detta! Hade blivit ett riktigt roligt äventyr för hela familjen! 🙂

 47. Jennie Ennia

  Det finns 76 olika djurarter. Jag skulle överraska min familj 5 personer (3 barn , 16, 9 och 5) med en heldagsutflykt om jag skulle vinna. Det skulle vara skönt med ett avbrott i vardagen då jag studerar. Barnen älskar djurparker och karuseller och skulle bli överlyckliga om vi skulle vinna.

 48. Stefan

  76 olika arter!

  Massor av fina djur och karuseller med full fart, en dag på parken zoo vore en dröm helt klart!

  Vi är fyra i familjen men äldsta dottern tar nog gärna med en kompis 🙂

 49. Madeleine G

  Vilken generös tävling med chans till vinst för många.. Det finns 68 arter (ej insekter medräknat) på Parken zoo och nu håller jag tummarna hårt för en vinst att överraska familjen samt nyseparerad kompis med barn med.. Glad påsk!

 50. Anna

  Parken Zo, o har 76 arter. Om jag vinner får mina två barn samt min man följa med. Båda barnen fyller år i maj, så ett besök på Parken Zoo 1a maj skulle bli en perfekt inledning på födelsemånaden.

 51. Reka Santibanez

  Det finna 76 arter. Jag skulle vilja vinna åt min familj pga allt jobb så hinner vi inte umgås så mycket. Vi älskar hitta på roliga saker och svärmor är på besök från Chile så skulle vara så kul att få göra nåt med henne. Vi är 3 vuxna och 2 barn.

 52. 4 barns mamma

  De har 68 arter, jag hoppas på att vinna för jag har inte varit där sedan jag var liten. För vi bor långt ifrån. Vår familj har sällan råd att fara på semester. En av mina söner har det jobbigt nu och skulle uppskatta detta så mycket. Snart har jag förhoppningsvis körkort också och det skulle vara ett perfekt sättatt fira det. Vi är 6 stycken i familjen

 53. Zanna - mamma till 7 ❤️

  Det är 76 olika djurarter på Parken Zoo..
  Jag skulle vilja vinna och ge detta till våra fantastiska ungar som genomgår/genomgått en väldigt jobbig tid med mobbning, utsatthet(inte av oss) , till viss del åtsido satta då jag blev sjuk i slutet av graviditeten sista nu men även att ena dottern varit väldigt sjuk med och inlagd på sjukhus tillsammans med mig ❤️

  Jag har följt din blogg väldigt länge och tycker du verkar vara en supermamma, vi har 7 barn från åldrarna 4 månader till 12 år ❤️

 54. Sara Welén

  68 arter finns det på Parken Zoo (2019)
  Familjen, jag och sambon med våra 2 barn, hade blivit överlycklig att få åka till Parken Zoo, Jag och sambon har inte varit där sen vi var små så det hade varit toppen att få gå dit igen efter alla år och denna gång tillsammans med våra barn.

 55. Yasmine

  Det finns 400 individer uppdelat på 68 djurarter på parken zoo. Skulle verkligen vilja åka dit med min sambo och våra 4 barn. Efter att ha bott i renoveringskaos där all ledig tid lagts på renovering sen förra sommaren så skulle det vara så välbehövligt att komma hemifrån och bara umgås tillsammans. Vi älskar parken zoo, så vi hoppas på vinst

 56. Yasmine

  Det finns 400 individer uppdelat på 68 djurarter på parken zoo. Skulle verkligen vilja åka dit med min sambo och våra 4 barn. Efter att ha bott i renoveringskaos där all ledig tid lagts på renovering sen förra sommaren så skulle det vara så välbehövligt att komma hemifrån och bara umgås tillsammans. Vi älskar parken zoo, så vi hoppas på vinst 🙂

 57. Yasmine

  Det finns 400 individer uppdelat på 68 djurarter på parken zoo. Skulle verkligen vilja åka dit med min sambo och våra 4 barn. Efter att ha bott i renoveringskaos där all ledig tid lagts på renovering sen förra sommaren så skulle det vara så välbehövligt att komma hemifrån och bara umgås tillsammans. Vi älskar parken zoo, så vi hoppas på vinst 🙂

 58. Anna

  Hej
  På parken bor det ca 400 individer (fiskar och insekter ej medräknat) uppdelat på 68 arter (2019, ej insekter).
  Jag skulle vilja bjuda min sambo och våra två barn på resan då parken zoo är ett kärt barndomsminne och jag vill att de skall få uppleva samma magi ?

 59. Mirva

  Svaret är 68 arter.
  Det här skulle vara en toppen dag som jag skulle kunna bjuda min familj på. Som deltidssjukskriven så har man inte alltid råd att göra såna här saker med tre barn.

 60. Jennyfer

  Finns 69 arter 🙂 400 individer 😉
  Med många barn och tight ekonomi och aldrig fått uppleva parken zoo vore detta en fin möjlighet för en fantastisk dag för oss alla. Vi har haft kämpiga tider bakom oss och DN lång tid sv sjukdom så skulle göra barnen så glada om vi fick ha en dag tillsammans och SÅ klart träffa dig ?

 61. Jennyfer

  Finns 76 arter 🙂
  Med många barn och tight ekonomi och aldrig fått uppleva parken zoo vore detta en fin möjlighet för en fantastisk dag för oss alla. Vi har haft kämpiga tider bakom oss och DN lång tid sv sjukdom så skulle göra barnen så glada om vi fick ha en dag tillsammans och SÅ klart träffa dig ?

 62. Emma Olsson

  Det finns 68 djurarter ❤️
  Jag skulle vilja vinna för att mina barn är så underbara och jag vill ge dem en upplevelse och ett minne för livet ❤️, som ensamstående mamma med två barn så är ju inte ekonomin på topp ? Mina barn älskar djur och min son han tycker det är jätte spännande att läsa om olika arter, så hade varit kul att kunna visa honom det vi har läst om ? Jag vill ta med min son, min dotter och min mamma (mamma förtjänar också att få komma bort lite, hon hjälper mig så mycket ❤️)
  Tack för en bra blogg ?

 63. Anna

  Parken Zoo har 76 arter. Om jag vinner får mina två barn samt min man följa med. Båda barnen fyller år i maj, så ett besök på Parken Zoo 1a maj skulle bli en perfekt inledning på födelsemånaden.

 64. Claudia perez

  Hej parken zoo har 68 djurarter!! Vi är 5 i vår familj som består av 2 vuxna och 3 barn (jag min syster och mina barn).

 65. Lina S Torres

  Wow vilken tävling!
  Det finns 76 arter i parken.
  Jag skulle vilja överasska familjen eftersom vi inte kommer kunna göra så mycket denna semestern eftersom vi får en liten bebis mitt i sommaren. Vi är 2 vuxna och 7 barn (snart 8) Alla djurälskare, så detta hade varit så roligt!
  Så klart roligt att träffa en annan storfamilj också ?
  Vilken toppen tjuvstart på sommarlovet!
  Håller alla tummar jag kan för vinst ?

 66. Nathalie Alm

  Men vilken generös tävling Satu! Va fint av dig att ordna detta för oss läsare! Tack!
  Det finns 76 arter!

  Vi är en familj på 6 personligheter! En mamma med gråa hår, en pappa som börjat blivit tunnhårig, en kille på 9 år som älskar teknik och matte, en tjej som är 7 år som älskar rosa och glitter och gör oss döva med Dolly style låtar! En 3 årig tjej som är den modigaste jag träffat! Orädd för allt och vill se hela världen. Och sen våran minsting som fyllt 1 år i januari! Så go och snäll men bestämd liten dam 🙂

  Jag skulle vilja vinna detta för att mina barn är så fantastiska! Dom hjälper oss så mycket här hemma då vi båda jobbar heltid plus att pappan pluggar 100% på distans också. Våra barn hjälper oss väldigt mycket med hushållssysslor utan att vi behöver be om det. Och dom gnäller aldrig över det, därför förtjänar dom denna vinst.

 67. Zainab delic

  400 ”individer” uppdelat i 68 arter.

  Skulle vilja ta med, min man och son (1.5år) min svärmor och vår ”bonus son” (ensam kommande flykting)

  Jag skulle vilja pga av att göra något kul för alla. I Sverige. Vi blir kvar i Sverige för att bygga om på huset och alla förtjänar en mysig pause.

 68. Helen Jansson

  68 djurarter
  Önskar detta äventyr till min dotter Therese och hennes man Mohamed med sina underbara små döttrar på 9 och 18 månader ? Skulle vara underbart om dom fick komma iväg på detta tillsammans

 69. Sandra scholvin

  Det finns 76 arter på Parken zoo.

  Jag skulle så gärna vilja ta med mina barn till Parken zoo, som barn var jag där flera gånger varje sommar med mina kusiner som då bodde i Eskilstuna, så det ger mig varma sommarminnen. Det vore fantastiskt att få möjligheten att ge mina barn samma underbara känsla och själv få uppleva Parken zoo som vuxen, det var så länge sedan!

 70. Sandra

  Hej Satu!! 76 arter!! Vi är en familj på fem, två vuxna och tre barn i åldrarna 7, 6 och 3 år! Min man har precis bytt jobb så denna sommar blir det inte mycket gemensam semester men dagsutflykter är ju perfekt så tänk o få starta våren såhär!!! ? (plus att jag skulle tycka det var roligt att få träffa dig o dina barn i verkligheten) man läser ju din blogg och mår så bra av den, har ofta fått mig att peppa till mig själv som mamma!! Håller sååååå mina tummar att vi vinner ❤️? //Sandra

 71. Güler Orhan

  Det finns totalt 76 olika djurarter på parken Zoo. Varför just min familj bör vinna denna underbara tävling, för att tillbringa en dag tillsammans med Er har följt dig sedan du var gravid med Kevin. Mest underbaraste och vackraste 8 barns mamma. Min barn älskar äventyr och jag skulle vara tacksam om vann detta! Vill så gärna presentera mina barn för dina barn.

 72. Sandra

  Det finns 76 djurarter på Parken Zoo.

  Det skulle vara jättekul att ta med min son dit som bara är 1 år. Jag är ensamstående med honom och i sommar kommer jag och hans pappa jobba oregelbundna tider, Det skulle vara så roligt att hitta på någonting i sommar alla tre och jag vet att vi skulle bli så glada över att få åka på en utflykt och kika på alla djuren.

  Glad påsk till dig och din familj! 😀

 73. Fredrika Olofsson

  Tänk om jag mina två barn och man fick överraska,
  Genom att på Parken Zoo få traska.
  En djurpark med 68 arter vill vi se,
  Och deras projekt med utrotade djur får mig att le.
  Ett mycket uppskatta besök för stor som för liten,
  En dag, ett äventyr med familjen, det tillhör eliten.
  Att både få se djur, åka karusell och även körkort få ta,
  Allt på samma ställe är ju så himla bra.
  Ett äventyr, med många upplevelser det har,
  Och det är sedan minnena vi har kvar!

 74. Niobarnsmamman

  Vilken otrolig chans för någon att få en härlig dag tillsammans med er! Själv tävlar jag inte då det skulle bli alltför dyrt för oss att resa och bo, men jag hoppas att ”rätt” person vinner. Vår familj skulle uppskatta det otroligt mycket. Jag hoppas att det nångång i framtiden ska ges tillfälle för oss finlandssvenska läsare att träffa er och eventuellt andra bloggare också, kanske bara umgås på nåt gratisställe. Önska kostar ju ingenting.

 75. Sofie

  Det finns 76 arter på parken Zoo!
  Ingen i våran familj har varit där, trots att vi bor (ganska) nära i Nynäshamn. Det skulle va jättekul att få åka dit tillsammans med våra 3 killar, tvillingar på 10 år å en liten minichef på 4 år.

 76. Sofie

  Det finns 76 arter på parken Zoo!
  Ingen i våran familj har varit där, trots att vi bor (ganska) nära i Nynäshamn. Det skulle va jättekul att få åka dit tillsammans med våra 3 killar, tvillingar på 10 år å en liten minichef på 4 ?.

 77. Emma

  Det finns 68 olika djurarter! Det skulle vara så mysigt att få hitta på någonting tillsammans med familjen. Vi är två vuxna och 2 barn (3 och 4år)

 78. Emma

  Det finns 68 olika djurarter! Skulle vara så mysigt att få hitta på något tillsammans med familjen, vi är 2vuxna och 2 barn (3 och 4år)

 79. Marie

  På Parken zoo bor det ca 400 individer (fiskar och insekter ej medräknat) uppdelat på 68 arter
  Jag blev mycket svårt skadad i samband med att lillasyster kom till världen för 7 månader sedan och höll på att mista livet. Jag har sedan dess vårdats mycket på sjukhus och varit sjukskriven med fruktansvärda smärtor, operationer och enormt mycket lidande. Och mitt i allt detta har min älskade 3-åring varit helt fantastiskt trots att tillvaron väntas upp och ner för henne med en mamma som inte är sig lik och som tvingas kriga mot hemska smärtor, vilket begränsar möjligheterna totalt för vad jag kan göra med henne. Men hon har varit helt enastående i allt elände och jag skulle verkligen älska att få ge min djurälskande dotter en dag på Parken zoo tillsammans med min man och lillasyster. Det skulle vara helt fantastiskt att få göra henne så glad i den situation vi befinner oss.

 80. Tessie

  Åh, vilken rolig tävling! Rätt svar: 68 arter.
  Vi har aldrig varit på Parken Zoo, men skulle bli så glada om vi vann och fick möjlighet att hälsa på alla djuren OCH åka karuseller – topp 2 av det roligaste min dotter Kelly vet! Vi håller alla tummar och tår! ♡
  Vi är 2 vuxna och 2 barn.

 81. Nathalie Baran

  Hej.

  68 olika djur bor på Parkens Zoo! ?

  Att få ge detta till mina barn i påskpresent skulle vara drömmen! Har haft problem med knät ett tag nu…. så säger dagligen nej mamma kan inte, nej mamma har ont, nej inte nu! Skulle vilja ge dom något de verkligen älskar och inte behöva säga nej för en dag! I min familj är vi 3 vuxna (min mamma skulle behöva följa med för att jag kommer vara nyopererad och min man kommer förmodligen behöva köra mig i rullstol) och 2 barn.

  kram Nathalie

 82. Hanna Bäckström

  Såklart jag vill Vara med och tävla, det bör 68 arter i parken..
  Vi är två vuxna och fyra barn i familjen. Har varit på parken Zoo för många år sen, då hade jag bara ett barn. Med flera barn i olika åldrar är det svårt att hitta på utflykter som roar alla, men det här vore en toppengrej för hela familjen! /Hanna

 83. Sandra Lundin

  Det finns 68 arter.
  Jag skulle älska att få ta med mina 4 barn och min man på denna dag!? Har varit sjukskriven i 7 månader pga utmattningssyndrom så ekonomin är inte den bästa tyvärr. Med fyra barn så är det inte helt enkelt att hitta aktiviteter som alla tycker om, att dessutom ha barn med funktionsvariationer gör utmaningen än större men djurpark är ALLTID älskat av alla! Jag håller alla tummar för att jag får ge min fina familj en så fantastisk överraskning!??❤️

 84. Elin Ohlsson

  Det finns 76 arter på Parken Zoo. Jag skulle vilja ta med min man och våra 4 barn till parken för att få möjlighet att höra något roligt efter ett tufft år.

 85. Elin Ohlsson

  Det finns 76 arter på Parken Zoo. Jag skulle vilja ta med min msn och våra 4 barn till parken för att få möjlighet att höra något roligt efter ett tufft år.

 86. Helena H

  Vilken generös tävling av Parken Zoo! Hoppar över att tävla idag, men håller tummar o tår på att de som vinner är familjer som inte skulle ha råd att åka hit annars. Kram

 87. Anna Lindgren Wahlgren

  Hej! Det finns 76st olika arter (2018) på Parken zoo. Min son William, som fyller 7år i juli, verkligen älskar djur och skulle bli sååå lycklig om vi kunde gå på zoo. Det är på den nivån att han nog gärna skulle arbeta i en djurpark senare i livet. Mina tvillingtjejer Saga och Wilma, snart 5år, är också väldigt förtjusta i djur. Det har de ”ärvt” av min man Ronnie som alltid varit väldigt intresserad. Vore fantastiskt kul att få ”ge” detta till min älskade familj! Hälsningar Anna Lindgren Wahlgren som har följt dig ett bra tag nu och är helt fascinerad av dig och full av beundran för dig och din familj.

 88. Elin Olsson

  68 djurarter
  Med barn från 1-12 år,
  Vi sliter varje sommar vårt hår.
  Vill Välja rätt och en bra semester få.
  Som passar både stora och små.
  I parken Zoo vi kan bada, leka. åka karusell och se på djur.
  Passar både bror och systrar ingen blir besviken eller sur.

  2 vuxna och 4 barn

 89. Maria

  76 arter är svaret!
  Jag skulle vilja vinna för att ta med sambon och Ebbe som snart blir 1,5år. Sen skulle vi bjuda med Ebbes bb-kompis med familj för att fira in sommaren med en heldag i parken som vi bor i närheten av ???

 90. Henna Björklund

  Hej Satu, vilken rolig tävling ?Mitt svar: 68 arter. Vad skulle passa bättre den 1:a Maj än att träffa dig och hela familjen på en så härlig plats som parken zoo som vår Kevin älskade sist vi var där. Älskar det att det finns både karuseller och djuren att titta på och lära sig. Vi är 2 vuxna och 1 barn på 6 år ?

 91. Karin

  Jag Tror det finns 68 djurarter. Jag vill gärna överraska min 6- åring med en härlig dag! Och ta med oss några kompisar. 2 vuxna å 3 barn är vi.

 92. Daniella Korkeakoski

  Hej Satu? Det finns 76 djurarter på parken zoo. Jag och min familj skulle vinna för att vi gillar att titta och lära om djur? vi var där en gång förut och alla gillade det, vi hoppas att vi vinner. (Det är även en väldigt bra bonus att få umgås med er familj) ⭐ Vi är 5 i familjen, 3 barn och 2 vuxna? Kram Daniella Korkeakoski

 93. Jullan

  Jag tror att det finns 76 olika djurarter och jag vill vinna för att jag älskar djur & vill ha en mysig dag med er och min familj! I min familj är vi 5 stycken. Kram från Julia korkeakoski

 94. Malin

  Hej!
  Det finns 76 djurarter.
  Haha, började gråta när jag såg din tävling. Skulle vara så fantastiskt att få vinna. :’)
  Jag skulle vilja vinna denna upplevelse med min man och mina barn då vi flyttar i sommar så har inte någon möjlighet till någon semester. Har en dotter på tre år som skulle älska att få se alla djur och åka karuseller. Har även en som på 1.5 som även han älskar djur. Bara tanken på att få se mina barn springa runt på en djurpark gör mig gråtfärdig. Jag är dessutom gravid i vecka 20 (även den kan vara en orsak till min känslighet haha) och skulle så gärna vilja få göra något kul med mina barn innan bebisen kommer i september och man blir lite mer isolerad.
  Tack för en underbar blogg! Kram

 95. Denise - 27 år och väntar bebis nr 6

  76 djurarter finns det i parken zoo.
  Det hade varit jättekul att vinna en deldag där med mina barn ? (och att få träffa dig som är lite av en förebild) väntar nr 6 och har barn i åldrarna 1, 2, 6, 8 och 9 och hade varit riktigt uppskattat att göra något sånt tillsammans då det lätt drar iväg i pris när man är många.. Och extra sårbart blir det när man måste pyssla ihop arbete med föräldraledighet pga att dagisen är full här ?

 96. Sinem Yilmaz

  Hej Satu!

  Jag skulle vilja vinna för att mina barn älskar djur och skulle blivit jätte glada att åka dit. Sen är det ekonomiskt svårt för oss att åka dit som äventyr på egen hand så det skulle varit jätte uppskattande att vinna biljetter lunch och åkturer.
  År 2019 bor ca 400 individer då fiskar och insekter inte är inräknat och det är uppdelat i 73 arter på Parken Zoo.

  Jag har 4 barn och vi är 6 i vår familj, den yngsta är 3 månader.

  Ha det bra under påsken!

  //sinem

  1. Sinem

   Alltså svaret är 76 djurarter. Vill även lägga till att jag blev helt kär i dina tvillingar när jag såg dom på neonatalen i HS (deras foto i en pärm).

  2. Sinem Yilmaz

   Alltså svaret är 76 djurarter. Vill även lägga till att jag blev helt kär i dina tvillingar när jag såg dom på neonatalen i HS (deras foto i en pärm).

 97. Sinem Yilmaz

  Hej Satu!

  Jag skulle vilja vinna för att mina barn älskar djur och skulle blivit jätte glada att åka dit. Sen är det ekonomiskt svårt för oss att åka dit som äventyr på egen hand så det skulle varit jätte uppskattande att vinna biljetter lunch och åkturer.
  År 2019 bor ca 400 individer då fiskar och insekter inte är inräknat och det är uppdelat i 73 arter på Parken Zoo.

  Jag har 4 barn och vi är 6 i vår familj, den yngsta är 3 månader.

  Ha det bra under påsken!

 98. Jimmy Sandell

  Svaret är 76 arter! Jag och min familj älskar parken zoo och vill jättegärna åka dit både för upplevelsen och för att träffa dig och din familj som jag följt i flera år!

  Hoppas vi ses! /Jimmy

  Obs: råkade skicka fel mailadress i min första kommentar, denna är rätt.

 99. Jimmy Sandell

  Svaret är 76 arter! Jag och min familj älskar parken zoo och vill jättegärna åka dit både för upplevelsen och för att träffa dig och din familj som jag följt i flera år!

  Hoppas vi ses! /Jimmy

 100. Jessica Sundberg

  76 arter.
  Vi är två vuxna och två barn. Mina barn älskar verkligen djur och att få se dom mer eller mindre i sin naturliga miljö som Parken Zoo just erbjuder är en fantastisk upplevelse. Det är roligt, intressant och man lär sig så mycket. Att sedan få toppa djurbesöket med att åka karuseller, bergodalbana och äta glass och sockervadd sätter pricken över i!

 101. Marie Wingren

  Hej! Det finn 76 arter i parken! Jag vill att min svägerska och svåger med barn ska få åka och träffa din familj och djuren på Parken Zoo. Kram Marie

 102. Emma

  Hej Satu.
  Det finns 68 arter.
  Vi är 3 i familjen och har aldrig varit på parken zoo. Ekonomin är inte den bästa och skulle vara mysigt att komma iväg på en lite semester.

 103. Marika

  Hej.
  Parken zoo har 68 djurarter. Vi skulle vilja vinna detta lilla äventyr för vi älskar djur. Våra två stora flickor skulle tycka det vore så spännande. En riktig djurpark, vilken upplevelse och start på sommaren. Våran familj består av mamma, pappa och tre flickor 4år 2år och 4mån.
  Nu håller vi tummarna att vi ses den 1a Maj.
  Mvh Marika

 104. Erika Ringström

  Svaret är 76 arter. Vi är 2 vuxna och 3 barn i vår familj. Vi behöver verkligen komma iväg hela familjen tillsammans. Det har varit så mycket aktiviteter och annat som gjort att vi inte kommit iväg allihop på väldigt länge.

 105. Erika Ringström

  Vi är 2 vuxna och 3 barn i vår familj. Vi behöver verkligen komma iväg hela familjen tillsammans. Det har varit så mycket aktiviteter och annat som gjort att vi inte kommit iväg allihop på väldigt länge.

 106. Jessica

  Hej, tack för en fantastisk blogg. Har följt dig sedan Olivia föddes då fick jag en egen son.
  Du ger mig så mycket inspiration och delar mina värderingar i livet.
  Parken zoo har 76 arter, Har aldrig varit där men hittade info på deras hemsida. ?. Jag skulle önska detta till min familj, har ingen särskild anledning att varför just jag ska vinna.. utan bara att jag älskar dom mest och chansar man inte i livet så missar man mycket. Så hoppas på tur! 2 vuxna och 2 barn. Häls Jessica

 107. Jessica

  Hej, tack för en fantastisk blogg. Har följt dig sedan Olivia föddes då fick jag en egen son.
  Du ger mig så mycket inspiration och delar mina värderingar i livet.
  Parken zoo har 76 arter, Har aldrig varit där men hittade info på deras hemsida. ?. Jag skulle önska detta till min familj, har ingen särskild anledning att varför just jag ska vinna.. utan bara att jag älskar dom mest och chansar man inte i livet så missar man mycket. Så hoppas på tur! 2 vuxna och 2 barn.

 108. Petra karström

  Det är 76 olika arter med djur har vi precis konstaterat jag och vår snart femåring.
  Vår femåring vill vinna för hon har ett alldeles speciellt intresse för djur, och vill besöka alla djurparker i Sverige och när hon blir stor så vill hon jobba med djur. Hon är mest nyfiken på att få se geparden och jaguaren (hennes favoriter är stora kattdjur) för dom har hon inte sett på riktigt, men hennes leksaks gepard och Jaguar leks det en massa med här hemma.
  Hela familjen skulle uppskatta att komma iväg på något sånt här och skulle vara en perfekt present till fyraårngen som fyller år nu i maj.
  Jag håller verkligen tummarna att vi vinner så jag får se lyckan hos barnen.
  Vår familj består av tre barn, 4,7, 13 år och två vuxna

 109. Anna Maria

  76 arter. Vi är 4(2+2). Tänk vilken härlig vappu vi kan få tillsammans!!

  Vappu pick nick är ett måste på 1 maj..annars får vi demonstera!

 110. Dani

  Hej Satu! Tippar på 68, men min matte är inte direkt hundra ? vi skulle tycka det vore underbart och få komma ut till parken zoo! Nu kan jag äntligen få visa min man vem du är! Du har haft stort inflytande i detra hus ?? mest om inredning och barntips ? ja du älskling.. men satu sa den här va bättre. Och henne tror man på. Så deså ?

 111. Heidi jortikka

  Det finns 76 djurarter på parken zoo. Vi är 6 stycken i våran familj och skulle gärna vinna detta då vi står mitt i en renovering och skulle behöva ha en familjedag mitt i detta ? våran 5 åriga kille har lite svårt med socialt samspel och blir stressad av mycket människor men när det är djur inblandat eller tivoli så glöms det bort en stund. Perfekt träning samtidigt ?

 112. Sandra

  76 arter finns det på parken zoo .. Jag har följt din blogg i många år o älskar den 🙂 du är grym! Vore så kul o få träffas i parken zoo! Jag har 2 egna barn o 2 bonus … vi vill vinna helt enkelt för att det vore Skitkul o få åka iväg på roligheter o få komma till parken zoo 🙂

 113. Sandra

  68 djurarter ..4 barn.. ((2 egna , 2 bonus )) . Vore fantastiskt o få överraska familjen m detta pris .. med 4 barn hemma o en man som mest bara arbetar kan lassset hemma vara tungt o dra ..har följt din blogg o tycker du är grym ! Vore skitkul o få träffas på parken zoo 🙂

 114. Malin

  76 arter är mitt svar.
  Jag är dålig på motiveringar, men håller ändå tummarna för att vi vinner och kan åka hela familjen. Vi är 8 st i familjen och vi har haft som tradition att åka allihopa tillsammans även nu när de stora grabbarna är en vuxen och en nästan vuxen (23 år och 17 år). Minstingen är 1 år och sedan är de andra barnen 3 år, 9 år och 12 år.
  Tack för att du delar med dig av ditt och din familjs liv.

 115. Jessica Gabrielsson

  Hej Satu!
  Djurparken har 76 djurarter..
  Jag och min man har 6 barn. En dotter på 12 år i sommar. Följt av fem grabbar som i år blir 10 år, 7 år, 5 år, 4 år och 3 år.
  Vår 10 åring har diagnoserna Adhd och autism. Vårt sociala liv kretsar lite runt honom. När är det läge, När är det inte läge.
  Han älskar karuseller, bad och djur! Så Eskilstuna Parken Zoo skulle passa oss perfekt. Jag var där som liten och skulle gärna uppleva de minnena med mina barn!

  Vi köpte en stor bil november så nu får äntligen alla plats och kan åka tillsammans! ??

  Älskar att läsa din blogg!

 116. Nathalie Jungsand

  Det finns 76 olika arter ????
  Vi är två vuxna, en tvååring och en bebis på en månad i vår familj. Lillasyster föddes 4 dagar innan sonens födelsedag och jag hade velat ge honom den här dagen för att han ska få komma iväg och göra någonting som jag vet att han älskar. Nu ligger det mesta fokuset på bebisen och han kommer lite som nummer två för tillfället, så det hade känts så roligt att få ge honom den hör upplevelsen och se glädjen i hans ögon! Djur är det bästa han vet. Kramar Nathalie

 117. Jessica

  Hej! Svaret är 76 olika arter .
  Jag har själv fyra barn mellan 7 och 2 år. Jag läser din blogg dagligen och känner igen mig i mycket . Så roligt! Och generöst av dig att lotta ut dessa biljetter . Mina barn skulle bli överlyckliga över att komma till Parken Zoo. Vi har haft det väldigt rörigt då min man varit med om en hemsk mc olycka för några månader sedan. Så detta hade vi , hela familjen behövt! Kärlek till dig och familj ni är så fina ?

 118. Nefide

  Hej Satu !det är 76 arter
  Jag skulle vilja vinna 2barn och 2vuxna eftersom vi bor i lilla Laholm (Halland)det skulle vara roligt för killarna att komma till stor stad .Mvh Nefide

 119. Jenny Berndtsson

  76 arter, skulle va fantastiskt att vinna, aldrig varit där och skulle va kul att träffa dig och din familj. Barn nr 10 kommer i september så skulle va kul att ha detta och se till aka på.

 120. Veronica Holmlund

  Hej Satu!
  Det finns 76 arter i djurparken. Om jag vann skulle jag ta med min syster och hennes två barn. Dom är mitt uppe i en jobbig separation. Så dom behöver verkligen komma ifrån och få tänka på annat.

 121. Jenny Berndtsson

  76 arter finns de. Skulle vara en fantastik upplevelse att komma dit aldrig varit där och kul att få träffa dig och din fina familj. Vi är två vuxna och 7 barn

 122. Hedda

  Det finns 70 tal arter.
  Brukar aldrig vinna tävlingar, men den här kan jag inte missa! Testar lyckan! Barnen kommer att bli hysteriska!
  Vi är 4 barn och 2 vuxna!
  Lycka till allihopa! ???
  Kram
  Hedda

 123. Yaiza aho

  Dom har 68 olika sorters djur.
  Min lilla familj skulle väldigt gärna spendera dagen på parken zoo och få träffa er.
  Det är jag en arbetande mamma på 38 år, som så många andra känner sig skyldig att man inte spenderar mer tid med sina barn. Min kära dotter på 14 år, älskar djur och karuseller, och så kära sambon som jobbar hela dagarna men ändå gör sig tid för oss som familj med kvalitetstid varje ledig stund.
  Vi bor ju egentligen med promenad avstånd från parken zoo, men har inte haft råd eller möjlighet att gå dit på kanske 5 år.

 124. Camilla Wengerin

  Svaret är 76 arter.

  Jag har en man och tre döttrar som är 1, 3 och 5 år. De äldsta älskar karuseller och åker allt de får. Min yngsta gillar också fart och fläkt. Men det blir nog så när man har så stor släkt. 🙂 parken zoo har något för oss alla, och en dag där skulle oss alla i smaken falla. Håller mina tummar och tår på att mina tjejer denna vinst får!

 125. Linda Lindgren

  Hej Satu. Svaret är 76 arter.
  Jag skulle vilja vinna biljetter/heldag till parken zoo såå gärna!
  Jag och mina 4 barn ska skulle väldigt gärna vilja åka dit! De vore drömmen att få åka på ett äventyr med mina 4 diamanter, verkligen, för jag har inte råd annars att uppfylla detta ensam tyvärr.
  Vi behöver komma bort och göra nåt kul tillsammans. Mina barn är 10,8,4,2 år gamla.
  Håller tummarna superhårt!!
  / Linda

 126. Linda

  Hej Satu. Svaret är 76 arter.
  Jag skulle vilja vinna biljetter/heldag till parken zoo såå gärna!
  Jag och mina 4 barn ska skulle väldigt gärna vilja åka dit! De vore drömmen att få åka på ett äventyr med mina 4 diamanter, verkligen, för jag har inte råd annars att uppfylla detta ensam tyvärr.
  Vi behöver komma bort och göra nåt kul tillsammans. Mina barn är 10,8,4,2 år gamla.
  Håller tummarna superhårt!!
  / Linda

 127. Vanessa

  Hej, min 4 åriga dotter tror att det är 1 miljon djurarter ??. Vi skulle vilja vinna för att få en mysig utflykt tillsammans och skapa nya fina minnen med våra barn. Vi är 3 barn och 2 vuxna 🙂

 128. Malin

  Hej!
  Malin heter jag, bor i Falun med min man Rodrigo och våra fyra barn i åldrarna 5 8 10 13
  Vi skulle verkligen behöva komma iväg på lite roligheter…
  De sista åren har varit tuffa för oss alla… min man blev plötsligt sjuk och liggandes på sjukhus under fyra månader och lång rehab tid efter det.. samt mycket med vår minsta tjej som vi upptäckte en hörselskada på när hon var tre… många sjukhus besök…
  Men vi kämpar på och gör det bästa av situationen.
  Dock är vi inte bra på att unna oss roligheter då ekonomin varit ansträngd en längre tid.
  Vi har varit en gång i parken zoo för många år sedan, jätte fin park.
  Svaret på frågan är att
  76 arter bör i djurparken.
  Mvh Malin

 129. Vanessa

  Hej, min 4 åriga dotter tror att det är 1 miljon djurarter ??. Vi skulle vilja vinna för att få en mysig utflykt tillsammans och skapa nya fina minnen med våra barn.

 130. Sonay

  Det finns 76 djurarter på parken zoo. Jag skulle gärna vilja ha den vinsten för att kunna ha lite kvalitetstid med min familj och mina båda söner skulle verkligen bli så glada och uppskatta det då dem verkligen älskar djur. Vi är 4 i min familj

 131. Maria Bjuveus

  Det finns 76 djurarter på Parken Zoo!
  Vi har precis blivit fyra i familjen❤️ Efter drygt 11 års barnlängtan har jag och min man äntligen fått den familj vi drömt och längtar efter. I maj 2014 fick vi åka till Colombia och ta emot vår första son som då var ett år gammal. Vi ställde oss i kö för ett syskon när vi varit hemma ett år ned honom! I början av detta året fick vi besked att son nummer två väntade på oss i Thailand och i mars fick vi äntligen resa och hämta honom! Vår familj lr komplett och vi kan inte vara lyckligare❤️ Adoption kostar idag oerhört mycket, så en vinst och resa till parken zoo hade varit toppen??❤️
  Följer din blogg och era äventyr, du är fantastisk på att skriva och uttrycka dig!

 132. Hanna

  68 tror jag ?
  Det skulle va fantastiskt att vinna detta , ska genomgå en stor rygg op den 6/5 och kommer efter det ha svårt att röra mig. Så sommaren kommer gå till rehab träning.Vi är 6 st i familjen vi har tre egna barn samt ett fosterbarn ❤️ Tack för en fin blogg!

 133. Linda

  Hej Satu. Svaret är 76 arter.
  Jag skulle vilja vinna biljetter/heldag till parken zoo såå gärna!
  Jag och mina 4 barn ska skulle väldigt gärna vilja åka dit! De vore drömmen att få åka på ett äventyr med mina 4 diamanter, verkligen, för jag har inte råd annars att uppfylla detta ensam tyvärr.
  Vi behöver komma bort och göra nåt kul tillsammans. Mina barn är 10,8,4,2 år gamla.
  Håller tummarna superhårt!!
  Kram Linda

 134. Linda Lindgren

  Hej Satu. Svaret är 76 arter.
  Jag skulle vilja vinna biljetter/heldag till parken zoo såå gärna!
  Jag och mina 4 barn ska skulle väldigt gärna vilja åka dit! De vore drömmen att få åka på ett äventyr med mina 4 diamanter, verkligen, för jag har inte råd annars att uppfylla detta ensam tyvärr.
  Vi behöver komma bort och göra nåt kul tillsammans. Mina barn är 10,8,4,2 år gamla.
  Håller tummarna superhårt!!
  Kram Linda

 135. Linda Lindgren

  Hej Satu.
  Jag skulle vilja vinna biljetter/heldag till parken zoo såå gärna!
  Jag och mina 4 barn ska skulle väldigt gärna vilja åka dit! De vore drömmen att få åka på ett äventyr med mina 4 diamanter, verkligen, för jag har inte råd annars att uppfylla detta ensam tyvärr.
  Vi behöver komma bort och göra nåt kul tillsammans. Mina barn är 10,8,4,2 år gamla.
  Håller tummarna superhårt!!
  Kram Linda

 136. Leonie Johansson

  Jag tror att det finns 68 st olika djurarter om jag inte har fel? Jag vill vinna för det skulle vara roligt och för att ni är en fantastisk familj att vara med❤ Som ni kanske vet så är våran familj 5 st personer❤ Ha det bra??❤?

 137. Elin

  66arter. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar stämningen på djurparker och jag gillar att lära mina barn om alla världens djur!
  Vi är 2vuxna, 3 barn, 1,3,5 år.

 138. Elin

  Åh, jag skulle älska att vinna detta till våra 3 barn! Jag hade extrem otur och blev påkörd i en skidbacke i mellandagarna. Slet sönder knät med frakturer, trasiga ledband mm. Detta hände under min föräldraledighet (är fortfarande mammaledig) och det tog hårt på ekonomin då min man var tvungen att vara hemma och ta hand om både mig och bebisen. Det skulle vara toppen att få komma till parken zoo nu när mitt ben äntligen är bättre! 68 djurarter finns det i djurparken.

 139. Annelie wahlman

  Det finns 68 djurarter på parken zoo. Att få överraska min väninna och hennes dotter hade varit kul då dem haft ett tufft år med sjukskrivningar och mobbning.

 140. Sabine

  68 djurarter , tror jag. Skulle åka dit med mina djurtokiga två grabbar och min sambo. De skulle älska att titta på alla djur och det skulle vara en helmysig familjetripp ?

 141. Annelie wahlman

  Parken zoo har 68 djurarter. Hade delat vinsten med min väninna och hennes dotter då dem haft ett tufft år med mobbning och sjukskrivningar så detta hade varit toppen att få överraska dem med. Att få träffa dig och din familj hade varit extra kul.

 142. Mathilda

  Hej. Ååå vilken roligt tävling.
  Vi har kunnat räkna oss till att det finns 68 st olika djurarter. Det kanske finns mer.
  Vi har aldrig varit på parken zoo i och med att det ligger en bit ifrån oss. Vi har bara varit på ölands djurpark eftersom vi spenderar stora delarna av sommaren där. Det hade såklart varit jättekul att se parken zoo och så har jag ju följt dej och din familj så länge så det skulle ju va så kul att träffa er med.
  I min familj är det jag och min sambo.
  Barnen
  Freja 11 år
  Wilma 9år (10 till hösten)
  Idun 6år (7 till hösten)
  Vidar 5 år
  Och Ossian snart 4 år.
  Ha det fint.
  Mvh Mathilda

 143. Sofie

  Hej!

  Rolig tävling:) Det finns 68 djurarter om jag räknat rätt.
  Jag vill vinna för att det vore kul att ses, har läst din blogg lääääänge, och så skulle det vara en fantastisk dag för min treåring och en mysig dag för hela min lilla familj, vi är tre st. Jag dotter 16 år och dotter tre år som skulle komma??? håller tummarna nu?

  Glad påsk?

 144. Anna Lindgren Wahlgren

  Hej! Det finns 76st olika arter (2018) på Parken zoo. Min son William, som fyller 7år i juli, verkligen älskar djur och skulle bli sååå lycklig om vi kunde gå på zoo. Det är på den nivån att han nog gärna skulle arbeta i en djurpark senare i livet. Mina tvillingtjejer Saga och Wilma, snart 5år, är också väldigt förtjusta i djur. Det har de ”ärvt” av min man Ronnie som alltid varit väldigt intresserad. Vore fantastiskt kul att få ”ge” detta till min älskade familj! Hälsningar Anna som har följt dig ett bra tag nu och är helt fascinerad av dig full av beundran av dig och din familj.

 145. Madeleine

  68 st olika arter på parken zoo finns det

  Vore kul vinna då jag inte har ekonomi till göra något med mina barn då mitt ex hindrar mig från att jobba

 146. Ulrica

  Hej, Vad jag kan räkna till så är det 68st djurarter…

  Jag vill ge dessa biljetter till min Ellen i födelsedagspresent. Varje dag kämpar hon med sin diabetes typ 1 så det skulle vara grymt roligt att få ge henne denna upplevelse.

  Vi är 6st i vår familj.

 147. Ulrica Hed

  Hej, Vad jag kan räkna till så är det 68st djurarter…

  Jag vill ge dessa biljetter till min Ellen i födelsedagspresent. Varje dag kämpar hon med sin diabetes typ 1 så det skulle vara grymt roligt att få ge henne denna upplevelse.

  Vi är 6st i vår familj.

 148. Mikaela

  76 arter finns det på Parken Zoo 🙂
  I början av sommaren blir dottern storasyster och jag tror ett besök på Parken Zoo innan det skulle bli väldigt uppskattat, som en sista sak hon får göra ensam med oss föräldrar. Att få se apor på nära håll skulle bara vara grädden på moset då hon älskar apor mer än allt annat.
  Vår lilla familj är dottern på 5 år samt mamma och pappa 🙂

 149. Malin Hansen

  Hej.
  På parken zoo bor det 76 stycken olika arter av djur. Jag skulle vilja vinna denna dag till mina 3 barn då vi har levt under tuffa förhållanden den vår då jag och deras pappa har separerat. Äldsta dottern har även fått sin aspergerdiagnos vilket har gjort henne deppig. Barnen behöver få bryta upp det tråkiga med något så roligt som att få gå på parken zoo ? Det var många år sedan vi var där sist. I vår familj är vi 4 personer, 3 barn och 1 vuxen.

 150. Malin Hansem

  Hej.
  På parken zoo bor det 76 stycken olika arter av djur. Jag skulle vilja vinna denna dag till mina 3 barn då vi har levt under tuffa förhållanden den vår då jag och deras pappa har separerat. Äldsta dottern har även fått sin aspergerdiagnos vilket har gjort henne deppig. Barnen behöver få bryta upp det tråkiga med något så roligt som att få gå på parken zoo ? Det var många år sedan vi var där sist. I vår familj är vi 4 personer, 3 barn och 1 vuxen.

 151. Louice

  Åh vilken rolig tävling! ? det finns 76 arter! Jag vill ta med min man och våra två döttrar som är 2,5 år respektive 1 år gamla ?? skulle vara enormt uppskattat av hela familjen efter en lång vinter med husrenovering ???? jag är dessutom gravid och vi får en bebis i sommar, så det skulle vara jättekul att komma iväg på något nu innan sommaren ☀️?

 152. Petra Sandell

  Tror det finns 68 djurarter på parken zoo.

  Jag skulle vilja vinna för att min familj älskar parken zoo och jag har följt dig så länge och skulle tycka det vore fantastiskt att få träffa dig och din familj! ?

  Vi är 5 stycken i vår familj, 2 vuxna och 3 barn.

  Hoppas verkligen vi ses!

 153. Sofie Andenius

  Åh vilken rolig tävling ❤ hoppas på vinst. Hade vatit så mysigy att få komma iväg med familjen, jag ska börja nytt jobb i sommar så jag får ingen semester. Första sommaren sen jag fick barn för 9 år sen. Haft lyxen att ha lång semester tillsammans men nu är barnen så ledsen att vi inte kommer vara lediga, så att överraska dom med detta hade betydigt så mycket för mig och för dom ❤På parken bor det 373 individer (exkl. fiskar och insekter) uppdelat på 76 arter.

 154. Sofie

  Åh vilken rolig tävling ❤ hoppas på vinst. Hade vatit så mysigy att få komma iväg med familjen, jag ska börja nytt jobb i sommar så jag får ingen semester. Första sommaren sen jag fick barn för 9 år sen. Haft lyxen att ha lång semester tillsammans men nu är barnen så ledsen att vi inte kommer vara lediga, så att överraska dom med detta hade betydigt så mycket för mig och för dom ❤På parken bor det 373 individer (exkl. fiskar och insekter) uppdelat på 76 arter.

 155. Almadina

  68 olika arter!
  Jag har tre barn i åldrarna 14.12 och 7. Hade varit roligt att vinna. Våran minsta har aldrig varit på zoo. Hade varit riktigt roligt att träfa dig personligen och din fina familj. Har följt dig ända sen Kevin föddes.

 156. Anette

  Det finns 68 djurarter. När jag var liten bode min farmor I Eskilstuna och och jag minns hur roligt och spännande det var att få åka till parken Zoo med henne. Nu har jag själv tre barn (vi är fem I familjen) och jag skulle vilja återuppleva känslan av att vara där fast med mina barn. De skulle älska det!

 157. Maria

  Hej och tack för en mycket bra blogg! Jag tror att det finns 76 djurarter på Parken Zoo. Jag skulle vilja vinna för att jag (farmor) och min man (farfar) skulle få en heldag själva med vårat fantastiska barnbarn Gustav som fyller 3år i augusti. Vi tre har alltid så roligt tillsammans, älskar det!❤️

 158. Victoria

  Åh, hade så gärna velat tävla men är höggravid och beräknad till 2 maj så jag får önska lycka till till de andra tävlande. ✌️??

stats