Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Som roulette med väckning

Man vet faktiskt aldrig hur man blir väckt i det här huset…

I morse vaknade jag av att lilla Isabelle skulle noppa mina ögonbryn med en pincett… helt sant.
Något vänligt syskon har alltså tagit upp Bebosha (=smeknamn) när hon pipit till, och så har hon hittat pincetter och smugit (varför stavar man inte det “smygit”???) till mig och tyckte väl att jag hade för buskiga bryn. :-/

Igår väcktes jag av att Danilo & Jonathan bestämt sig för att spela biljard på golvet i sitt rum, som naturligtvis ligger rakt ovanför vårt rum. Klockan 6 på morgonen. På golvet. Ni kan föreställa er biljardbollarna som rullar på golvet…

Det är spännande att lägga sig på kvällen och inte veta hur väckningen ska bli, lite som roulette faktiskt, haha :-D, för det kan bli hur underbart eller hur jäkla tokigt som helst. I morse var det mindre underbart med en vass pincett i ögat dock.

På tal om ögon, förra veckan var jag och småttingarna i Farsta på min systers skönhets salong U-Zone och fyllde på mina volymfransar. Min syster är jätteduktig och väldigt snabb med fransarna, jag rekommenderar det varmt och kan erbjuda er 10 % i rabatt när ni anger koden MYBABYDOLLS i kassan. 🙂
Ni får också 10 % i rabatt om ni bokar in er för en härlig, avslappnande massage hos massören Elisabeth, hela april ut! (hon gör även gravidmassage)


Hur mår ni idag?

Idag ska jag till förrådet och kolla vad vi har för påskgrejer kvar. Barnen vill påskpyssla så vi måste ut sen och leta påskris och annat skoj 🙂
Och så har vi en liten kille som fyller år om en vecka så vi ska försöka hinna med att kirra in alla presenter också 🙂

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Vi är en familj som består av gosekaniner, gunghästar och andra leksaksdjur.
  Och såklart två vuxna och två barn som nu hoppas på tur.
  Vi vill väldigt gärna vinna en dag på parken Zoo.
  Och se hur alla de 68 arterna (2019, ej insekter) i djurparken bo.

  (Jag har försökt hur många gånger som helst, men jag kan inte kommentera i parken zoo-inlägget, så jag provar i detta inlägg och ser om det går)

stats