Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vilken milstolpe- Hon kan sitta!!!

Hux flux, bara sådär lärde hon sig att sitta idag, min lilla bebis!
När jag har satt henne så har hon vinglat och farit åt alla håll och kanter- höger, vänster, bak & fram (naturligtvis uppbunkrat med kuddar och mig omkring sig) Men så idag satte jag henne på min säng medans jag bytte hennes sängkläder- och hon satt stadigt och hur länge som helst.
Jag blev så glad och så stolt över min lilla stjärna, vilken milstolpe! ♡


Älskade lilla tjej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Underbart. Jag kommer ihåg att jag var super orolig för att min äldsta inte kunde sitta men nu kommer jag inte ens ihåg hur gammal hon var till slut 🙂 Kul att höra att barnen hittat nya kompisar redan. Vi ska snart flytta och jag är inte ett dugg orolig för dom men däremot tycker jag att det är jätte tufft att hitta nya vänner när man är över 30 så lite orolig för egen del :-((

stats