Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vila vila vila

Kväll. Äntligen?

Jag känner mig helt slut efter natten/dagen. Det är inte så lätt att ta hand om 2 sjuka och griniga småttingar när man själv känner sig som påkörd.

Kommer ni ihåg i vintras då jag var sjuk i lunginflammation i nästan 3 månader? Alltså jag som aldrig brukar bli sjuk! Immunförsvaret är katastrof nu när man är gravid och egentligen behöver det som mest.

Ont i huvudet, halsen och hela kroppen i stort sett. Sen har jag lite annat smått gott& blandat som jag ska prata med min BM om imorgon.

 Jag blir ju nästan rädd att se mig själv i spegeln också: Blek, trött, håret är som ett helt ostyrigt katastrof område…. Hyn är bara hemsk. Jag känner mig som en påse skräp och börjar se ut som det också.

Nu ligger jag i badet och sen tar jag en alvedon och sover bort allt och vaknar som en prinsessa imorgon! 

Jag hoppas också att Kevin & Olivia ska få sova gott. Hur jag än mår så tar jag mer än görna på mig alla baccillusker från dem så dom får ha det bra. 

Nähe, nu blir det vila vila vila!

Sov gott allihopa <3

Tack för att ni finns.

  


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Inte kul att va sjuk, fick en släng av förkylning och halsont men nu efter en vecka är det nästan borta vilket jag är tacksam för. Krya på dig och dem små! Kram! <3

  2. Sofia

    Krya på dig! Det är jobbigt att inte få vila ut ordentligt när man är dålig. Hoppas natten blir lugn. Kram Sofia

stats