Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Sömnlös natt

Det plingade på dörren häromdagen och när jag öppnade stod 2 kaniner utanför.
Inte riktiga förstås men min systerdotter Felicia och hennes kompis Emilia hade klätt ut sig med kanin öron och allt. Dom kom in och lekte med barnen och såklart tog dem en massa “groupies”
Säger alla förresten “groupie” nuförtiden? Efter låten på mello? Den låten går het här hemma, och det mest jävliga är att den verkligen fastnar i huvudet!

groupiegroupieDSC00023
Felicia med Danilo 🙂 Eller “äppelmunken” som han blev kallad för.
DSC00033
Ena saken ledde till en annan….DSC00025
Jag skulle bara bjuda Felicia på den sista choklad/skumbollen och… wops.Smiley

Nu har jag precis lagt två snoriga och gnälliga barn, jag ska lägga mig en stund jag också. Natten var riktigt jobbig.
Kevin kom inte till ro, han vaknade och grinade varje kvart vilket inte alls är likt honom. jag bar runt på honom, vyssjade, gav nässpray, alvedon… jag försökte med allt. Olivia sov hos mig och klagade att hon inte hittade sin napp, hon var törstig och sen skulle hon göra det ena och det andra. Så det blev inte mycket sömn. Smiley
Att jag vaknade sjuk dessutom var ingen höjdare, men det är en annan histora.

Jag borde dammsuga och boka tid i tvättstugan (Andres lovade att ta fighten med servicen hos tvättmaskinen idag), jag borde också tvätta “Lucky # 7´s” kläder och börja packa BB-väskan lite smått och gå igenom barnens vårjackor, skor & gummistövlar… Och så borde jag rensa ordentligt i grabbarnas garderob, dom har massor som är för litet/urslitet däri. Jag borde hämta ut 2 paket som har kommit in till postens utlämningsställe…

Ni ser, det är massor jag borde göra, och driften finns ju där, men jag har ingen energi just nu.
Kanske om jag laddar batterierna för en liten stund?
Jag ska vila och sen ska jag på utvecklingssamtal med Vanessa på dagis.

mybabydolls (48)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats