Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vi stannar hemma denna regniga morgon

God morgon regniga fredag.

Det var väldigt segt att gå upp imorse. Olivia sov inte så bra, utan hade för sig andra bättre saker klockan 3-4 på natten. Hon låg och sjöng, letade efter nappar, var törstig och hade helt plötsligt en massa att berätta. Sen var hon inne och väckte Nicole också, och Kevin han vaknade också när lilla damen blev arg efter en tillsägelse… *suck!

Det ösregnar där ute denna morgon.  

 

Så grått och trist och blött. Så när Nicole frågade om hon fick vara ledig från skolan idag så blev jag bara glad, wohoo jag slapp klä och ta ut alla och bli dygnsura! 😀

Istället har jag precis tänt några ljus på bordet och vi ligger på soffan allihopa, äter macka och tittar på Disney Junior. 

  

Dagens kläder står på sitt vanliga plats, men först slappar vi och sedan tar vi nog ett bad innan vi kickar igång denna fredag.

  

Ha en härlig fredag, JAG behöver kaffe!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Och jag tänkte inte alls på ljusen utan på att det är otroligt att Kevin låter kläderna ligga. Det hade aldrig gått med vår dotter på 17 mån. Du har en mysig blogg, trevlig helg!

  2. Amina

    Det är samma här ..jag har bara tre barn men skulle aldrig kunna ha ljus framme..Jag vàgar bara inte ….

  3. mallan

    Så mysigt det ser ut 🙂 Tända ljus kan jag inte ha framme, mina minsta låter det inte vara och jag får mindre nervsammanbrott av att sitta och passa det hela tiden 🙁

stats