My Baby Dolls

Vi räknar ner igen- 18!

Hello!

Hur mår ni?

Vi mår bra, dagarna rullar på.

Händer inget särskilt.

Nicole räknar ner på dagarna tills hon fyller år- hon står på tur med 18 dagar till sin födelsedag. Tänk att jag snart varit mamma i 12 (!) år! Hur galet som helst.

Nån dag snart ska vi ivög och kolla lite vad hon önskar sig. Lägligt nog ska jag kolla igenom hennes garderob och se vad hon behöver, tror att hennes sommargarderob ekar tomt när jag är klar med den. ?

Jag håller på och skriver ett brev som hon ska få sen. Vi får se om jag får visa den eller om den förblir privat.❤️ Jag skriver den i omgångar för jag storbölar ju. Jag är verkligen en känslomänniska som läser in varenda känsla och tanke. Helt hopplöst.?❤️

Vill ni ta del av inköp jag gör till barnen förresten? Nu har jag varit duktig och faktiskt inte shoppat nästan nånting på 3 månader- vilket är stort för en barnkläds shop-o-holic som jag är ??

Men nu står sommaren för dörren och barnen behöver ju. Och jag med för den delen. Till Andres köpte jag en massa t-shirts för nån vecka sen, men jag skulle nog också behöva lite nya sommarplagg…

Hur som helst, klicka på hjärtat under inläggen om ni skulle vilja ta del av inköp. Alltid kul att få lite inspo från andra tycker jag.

Mitt äldsta och yngsta hjärtan.

Allihopa sover nu men jag ska in hos varenda en av dem och pussa på dom och viska i örat hur mycket jag älskar dom.❤️

Tack för att ni finns allihopa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats