My Baby Dolls

Vadå vänta på maten?

Tjohej!

Va roligt att så många gav mig tips om de envisa fläckarna på barnens kläder, ska absolut testa det!
Skulle blogga lite när jag var ute med barnen idag och jag var total överflödig, men jag har inte mitt lösenord till bloggen i huvudet eftersom jag inte bytt då teknikerna jobbat med den.

Ni som bloggar här för Vimedbarn använder ni någon app för att blogga eller loggar ni in via hemsidan bara? Jag vet ju inte alls hur det funkar :/

Idag när olivia vaknade så värmde jag upp en burk med mat till henne. Hon brukar ju äta samma mat som vi, men eftersom syskonen följde med Mummu efter våran shoppingrunda så åt dom hemma hos henne och jag hade bråttom att hämta dem igen, så fick det bli burkmat.
Funkar perfekt när vi har bråttom eller är ute nånstans! Men så idag hade jag värmt hennes mat och ställt tallriken på bordet och gick tömde tvättmaskinen då Olivia kommer in och snackar som bara den. Jag förstår inte ett ord och svarade ”Okej” (<—måste sluta svara OK när jag inte förstår, då vet man aldrig vad som kan hända.) Så hon gick iväg och några minuter senare kom jag till köket och damen sitter såhär:


Hon har hämtat haklappen själv ur skåpet och satt sig på syrrans plats och tagit för sig! 😀 Vadå vänta på maten?!Smiley

Nähe nu vill kKevin ha mat, och så ska jag inte glömma bort att bjuda er på bilderna på vad jag shoppat idag 😉

BRB 😉

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats