Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vad unnar du dig?

Häromdagen hade jag och Celina lite mamma-dottertid och åkte iväg till min systers salong U-Zone Farsta.
Jag fick mina fransar fixade och kände mig som en helt ny människa igen.
Celina lekte i lekrummet och ibland hördes ett vrål med: “Stopp i lagens namn!” och så lät hon som en polisbil.

Självklart ville min lilla sisuprinsessa bli lite ompysslad, hon fick rosa hårspray från moster Karo och så satt hon och donade med sminkborstarna. Det märks att hon har äldre systrar för hon låtsades att hon filmade sig själv “Hej allihopa, idag så ska jag testa dom här sminken” Hahaha 😀

Jag älskar att ha fransarna. När mina börjar lossna så har jag många gånger tänkt att jag ska vara utan, fransarna kräver ju underhållning var 3-4 vecka och jag känner att jag kanske inte alltid har tid med det. Men sen går dagarna och jag tycker att jag ser trött och sliten ut utan. (Jag kanske är det men det behöver inte synas så tydligt, haha.) Och när dem är på så känner jag mig genast piggare och fräschare. En smaksak det där, men jag älskar det. Jag använder mig utav volymfransar. Och jag är väldigt dålig på att unna mig själv något, så jag tänkte att det kan lika gärna vara det här, jag får ta tid till mig själv helt enkelt, speciellt eftersom jag själv mår bra av det 😉
I vardagen unnar jag mig själv ett extra långt bad på kvällen när barnen sover och jag inte har några måsten kvar längre. 🙂

Efter salongen drog vi iväg till lekparken en sväng, så mysigt att bara rikta uppmärksamheten åt ett barn ibland.

Är ni duktiga på att unna er något för er själva?
Berätta gärna vad. 🙂

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Just nu unnar jag mig att köpa möbler till mitt nya hus och när våra måste är klara om några veckor så ska jag unna mig egen tid. Jag behöver verkligen en paus från att vara mamma! Jag unnade mig fransar förut men det tog mkt tid och jag hade behövt gå var 3:e vecka men jag kunde inte det då sambon jobbar natt varranan vecka och bara då jag kan gå. Så det var några månader med det men nu kör jag mascara igen och är faktiskt nöjd😊

 2. Heléna

  Det enda jag unnar mig är att gå på fotvård regelbundet, jag fick psoriasis för ett par år sen som satte sig på ena foten så det är behövligt. Men jag gjorde det även innan. Det är skönt men inget som direkt syns. Önskar att jag kunde göra fransar, naglar, ansiktsbehandling eller så men det kanske kommer, om jag nu blir rik 😉

 3. Malin

  Hej !
  Jo och nej på att unna mig saker. Just materiella ting är jag dålig på, till en stor del för att det intresserar mig lite. Kläder köper jag hellre åt barnen än åt mig själv. Men vi unnas oss all inklusive semester veckor var hela familjen får koppla av och njuta och en gång i veckan kommer en barnvakt och passar våra tre barn så vi slipper och träna både jag och mannen. Det unnar vi oss !
  Trevlig helg

 4. Caroline (mamma till 4)

  Är dålig på att unna mig saker, men försöker unna mig ett varmt o skönt bad på kvällarna när barnen lagt sig. Andra grejer som t.ex fransar, frisörbesök o sådant hittar jag varken tid eller pengar för. Köper egen hårfärg ibland eller unnar mig nåt fint klädesplagg 😊

stats