Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Träna med barn

//Innehåller adlinks//

Jag hittade några roliga bilder i Vanessas telefon häromdagen som jag helt hade glömt bort. Detta var nog i början på sommaren, när vi inte hade nån staket runt altanen. vi rullade ut Nicoles gymnastikmatta och tränade.

Jag var väldigt vig när jag var yngre och nu när jag skulle minsann visa barnen att morsan minsann kan… så gick det inte bättre än såhär 😀
Celina skulle visa att hon kan hon med!

Om jag tränar så tränar jag hemma- så då är alltid barnen inblandade. Ibland tränar dom med mig, bredvid mig och ibland… på mig eller i famnen. Barn är faktiskt riktigt bra vikter om man vill köra exempelvis squats eller ben och armövningar, eller som tiden när baby Belle var mindre och inte kunde krypa så busade jag med henne liggandes under mig medans jag gjorde plankan- så då tränade jag samtidigt som jag gullade med henne- det gäller att vara effektiv. 🙂

Vi fick till en bra bild ändå 🙂

Jag har haft träningen på hyllan nu på sistone, men jag ska ta upp det igen.
Inte för någon annans skull, utan bara för mig själv. Det är bra för både knopp och kropp.

På sistone har jag tappat lite i vikt- vilket syns direkt i mitt ansikte så jag försöker gå upp igen.
Jag äter allt jag vill och försöker inte gå ner i vikt- har aldrig i hela mitt liv bantat, jag har alltid varit smal och även blivit retad för det. När det blir lite hektiskt så rasar vikten av mig- vilket jag inte vill. Min kropp funkar bara så. Men jag försöker gå upp igen och tar en extra macka på morgonen osv.
Jag struntar i vikt egentligen, äger inte ens en våg för huvudsaken är väl att man mår bra?

Jag äger inte ett enda träningsplagg, haha. Jag kör med mjukisbyxor och ett linne 😀
Men kanske en fin motivation är dessa träningskläder?
Såg att man kan matcha med barn, vilket ni vet att jag tycker om 😉

Tränar ni något?
I sånt fall vad?
Och behöver man verkligen träningskläder?

Har ni någon favorit av dessa?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine Moberg

  Men wow så duktig du är! så roligt att träna med de små! Vill med komma igång för min egna skull!
  Jag har flera utav de kläderna och så svårt att välja en favorit men de grå setet är SÅ fint !<3

 2. Amanda

  Jag tränar på gym när dottern och kanske bonusbarnen som är lite äldre har somnat. Jag har 1 min till puls och träning i Handen så jag kör ca 1 timme, nu har det blivit redan 3 ggr denna vecka men allt beror på lillens sovtid 🙂 Jag har tränat mycket i mitt vuxna liv så jag har mer träningskläder än vanliga 🙈😅 Jag känner mig alltid liiite snyggare i nya träningskläder som sitter perfekt och inte har blivit så utslitna i tvätten.

 3. Minna

  Du är ju vig👍.Jag har aldrig varit sportig och det tyvärr både syns och känns i kroppen🙄…
  Pratat typ 10år att ska snart börja träna
  .Men nu ska sonen börja gympan var förälder är delaktig i.Så nu minsann🤗.Bra grej träna i vardagen som du gör.Och du är fin som du är❤

stats