Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vad är det för dag idag?!

Halloj vänner!
Hur har ni det? Några fler därute som är ute som snögubben när det gäller vilken dag det är?
Jag har totalt noll koll, hänger inte alls med!
Nu har jag dubbelkollat och det är tydligen tisdag (?!) idag.

Idag var jag på återbesök i vårdcentralen pga. min långvariga lunginflammation. Ä*ntligen har infektionsvärdena gått ner till det normala, nu ska jag bara bli kvitt hostan och de onda lungorna. Förmodligen så har jag hostat sönder mina revben och irriterad luftsäckarna. Bara alvedon som hjälper mot det. Riktigt jobbigt då det känns som att en häst sparkat mig… 🙁 Imorgon tar jag mina 3 sista tabletter av min 3:dje antibiotikakur, äntligen slipper jag medicinerna!
Smiley
Nicole & Vanessa har varit iväg på egna äventyr hela dagen med Nicoles Gudfar Patrik samt sina kusiner Felicia & Dewin. Dem vart medbjudna på bio för att se på Sune på Fjällen. Patrik skickade sms precis och frågade om tjejerna hade bråttom hem? Nope! Smiley

Nu är vi hemma och jag tänkte börja packa ner julen lite smått. Ljusstakarna får stå kvar, likaså julgranen en stund till, men lite andra små krimskrams och tomtar ska jag packa ner. När ska ni packa ner julen?

Håller också på att bädda rent i allas sängar. Bland det tråkigaste som finns, enligt mig, jag hatar att bädda rent- men det är sååå underbart att lägga sig i nya fräscha lakan på kvällen <3 Så tvättmaskinen går på för fullt.

Jag ska bjuda er på massa nya bilder senare, jag behöver bara samla alltihop till datorn 🙂
Dessa tog jag iaf på våran choklad tjuv Olivia i förmiddags…

Hon bar ut en av grabbarnas stolar ur rummet,, ställde den vid julgranen, såg mig och frågade mig: “Vad gör du?”
Själv gjorde hon tydligen “Inget”. “Liiah sitta här.”
När jag gömde mig så hände detta:


Mission completed.

Kevin fick vaccination mot Tuberkulos för ca. 1 månad sedan, och i flera dagar har den varit jätte röd och supersvullen. I morse när vi badade så fanns det ett litet hål med vitt, så jag tryckte försiktigt och gissa om det kom var!!!! Smiley Det tog aldrig slut! Så svullen som det har varit måste det ändå ha lättat på trycket i armen. Samma sak har alla våra barn gått igenom. Lika äckligt varje gång :-/
Han håller också på att få sina första tänder, så han har känts lite varm idag, han sover siesta fortfarande, våran gobulle.

Nu åkte Andres iväg för att hämta hostmedicin till mig och handla inför middan, så jag passar på att göra ett ryck här hemma med att hänga upp lakan på dörrar och sätta på en tvätt till. Never ending story det där 😉 Dammsuga måste jag också göra, och hämta en jullåda och börja fylla den lite. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla fina <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sanne

  Ska man verkligen trycka ut det?
  Jag har fått för mig att man ej ska va där och röra alls?
  Vi har med vaccinerat våra. Min äldsta tog det 6 månader innan det var helt läkt… Hoppas att det inte tar så lång tid för min lilla… Har dina barn haft lång läketid på det där såret? Tack för en bra blogg… Angående overallerna.. Varför köper du inte genusneutrala overaller till barnen så de kan ärva det av varandra? tex svarta och sen accentfärg på mössa o vantar eller färgad reflexväst över? Didrikson är ju fantastiskt bra i kvalitén… Det borde ju ändå vara det mest lönsamma… Nu när det är vinter och mörkt har vi reflexväst på barnen till och med när de är ute i trädgården
  .. Min äldsta är fem… Dels för att han skottar längs trottoaren och dels för att jag ska enkelt se honom i mörkret där det är dålig belysning 🙂

 2. mummu till mybabydolls.se

  Tomtarna åkte till källaren igår, ljusstakarna vår stå till nästa år ..hih.
  Vilken choklad tjuv ni har hemma.Ilove.

 3. mamma24sju

  Har plockat bort julen redan. För mig börjar julen första advent och tar slut när julafton är över. Till nyår vill jag ha kliniskt rent inför det nya året. Julen hör då tillföregående år. Och till det nya året kommer en ny jul i andra änden 🙂

stats