Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

– 3 dagar kvar till RUL !!!!! –

Aaaaahh!!! Smiley
Förstår ni hur nära det är med rutin ultraljudet?! 3 dagar kvar!!!
Vi pratade om det i bilen idag, tänk att vi snart är halvvägs i denna graviditet! <3 Galet så fort det har gått??

På fredag 2/1-15 har jag tid i Huddinge för det stora ultraljudet, RUL (<— rutinultraljud) Jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det!
Jag hoppas att vi får se en pigg och FRISK bebis. Och jag hoppas ju såklart att det går att se vad det är för kön- flicka eller pojke som gömmer sig där i min mage 🙂 Mer om detta snart, det tar vi i ett eget inlägg.

Imorgon är det årets sista dag.
Vi har inte ens haft en diskussion, inga planer alls om vad vi ska hitta på, förrän igår då Andres föräldrar frågade om vi skulle komma hem till dem. Javisst. Så vi ska åka till Fittja för att fira in det nya året med släkten Gonzalez. Känns rättvist så eftersom vi firade jul med delar av släkten Nordling 🙂 Andres köpte lite raketer som ska skjutas upp imorgon med de barnen som vågar följa med ut vid 00-slaget. 🙂

Idag efter läkaren åkte vi till Port 73 för att handla lite. Olivia sa plötsligt: “Pappa, Liiah fika äppelpaj!” Smiley
Hon kommer ihåg sist vi fikade på Chill In och hon fick äta äppelpaj 😀 Twinsen var helt med på noterna, så så blev det 🙂
Nicole & Vanessa var ju iväg på bio, så vi passade på att ha lite egentid med “bara” 4 barn.

 

Senare kom även tjejerna hem, dom hade haft det jätte bra och filmen (Sune på fjällen) var jätte bra. Den vill jag också se! Sune är en favorit film här hemma 😀 Nicole hade fått köpa nya skal till sin mobil och Vanessa hade köpt små lådor som hon kan pynta själv med glitter i olika färger.

Det var dag 364 av detta år. En bra dag det här. Sista dagen på året imorgon, sen välkomnar vi in år 2015.
Imorgon firar jag & Andres 8 år som förlovade.
(7 år gifta har vi sen varit den 1 mars.)

Nu är det dags att försöka avsluta det här och göra sig klar för sängen. Fast jag tycker ju att jag hör lite glass ropa på mig….?
Jag borde inte. Kanske. Eller jo, jag borde visst. Jag har tappat så mycket i vikt så jag behöver äta upp mig! 😉 TopHat- glass, here i come! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats