My Baby Dolls

Ute hela dagen lång

ankdamm (1)
Vilket fantastiskt väder vi hade idag! Några av barnen ville ha på sig lite lättare jackor + väst, bara det var helt underbart. Nu känns det verkligen som vår, fast jag skulle ju inte bli förvånad om vi vaknade upp till snö igen snart.
Puua kom hem till oss på morgonkaffe och sen drog vi ut och plockade med oss Mummu.
Det blev en vända runt ankdammen i Slätmossen. Barnen matade änderna och Kevin gick bakom dom och plockade upp alla smulor och käka upp dom 😀

Slätmossen (35)Slätmossen (36)
Celina sov en kort powernap i vagnen. ♡

Slätmossen (34)
Slätmossen (33)Slätmossen (32)Slätmossen (31)
Jag är inte den enda i familjen som älskar att ta kort och gå runt med kameran och knipsa bilder och fånga ögonblick. Jonathan är en riktig paparazzi och han fick gå loss med kameran lite. Hittade typ 35 bilder på Puuas ena sko, 42 bilder på en anka, och hundratals andra naturbilder 😀 Dessa tre var faktiskt bra 🙂

Slätmossen (30)Slätmossen (29)Slätmossen (28)Slätmossen (27)Slätmossen (26)
Celina fick ha på sig en tunn overall, så mjuk och gosig.

Slätmossen (23)Slätmossen (22)Slätmossen (25)Slätmossen (21)
Ni kanske har märkt att jag älskar att ta bilder i naturen 🙂 Eller , överallt förresten kom jag ju på 😉

Slätmossen (20)Slätmossen (19)Slätmossen (18)Slätmossen (17)
Varje dag (oftast) har vi någon som försöker bestämma vart skåpet ska stå, som testar och testar mitt tålamod och våra gemensamma gränser. Jag blir så trött och matt på det. Varför kan man aldrig bara ha en lugn och framförallt rolig och mysig stund tillsammans? Den här promenaden blev Jonathan sur på Danilo för nånting och skulle slåss. Jag fick avbryta och försöka prata, men då är jag den dumma. Jag sa att han får komma och hålla i vagnen och lugna ner sig lite men då började pojken skrika och var bara allmänt förbannad och drog iväg. Det var en massa sura miner och dumt prat ett tag. Jag hatar det.

Slätmossen (16)
Vi gick förbi min bror + familj på hemvägen och fick med oss Celinas borttappade toffla och barnens kusiner Emma & Sebastian 🙂

Slätmossen (15)
Vi gick till lekparken och lekte en stund och sen till Mummu & Puua för att äta våran första lunch utomhus för i år. Korv med bröd!

Slätmossen (14)Slätmossen (13)Slätmossen (11)Slätmossen (8)Slätmossen (7)Slätmossen (10)Slätmossen (9)Slätmossen (5)

Vi var verkligen utomhus hela dagen, från morgon och fram till att det var dags att gå hem och äta middag och bada alla lortiga barn. Älskar det!

Slätmossen (3)Slätmossen (2)Slätmossen (4)
Kusin Sebastian med Celina

Slätmossen (6)

Vi fick med oss Vanessas klasskompis hem också för lite lek. När värmen dyker fram så hittar man sina vänner utomhus, lite överallt. De kalla vinterhalvåret finns inte en kotte ute.
Jag hoppas att värmen och våren är här för att stanna. ☼

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats