Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Uppmärksamhet behövs fångas upp

lek
Jonathan har varit hemma från skolan 2 dagar nu,han har varit hostig, men mest för att han behövde en breake för sig själv. Ibland när barnen trotsar och beter sig dumt är det ett rop på uppmärksamhet, och så kände jag att det var nu… Han har hamnat i tjafs lite här och där och han tycker att alla skyller på honom och att alla avskyr honom 🙁
När han är själv är han en helt annan kille, så himla omtänksam och snäll! Jo det är han annars också, men att alltid vara i ett stort gäng tar man liksom en annan plats i gruppen. Säger man åt honom så blir han jätte trotsig istället för att bara lyssna, och då är bollen i rullning.
Så han har fått vara hemma med mig och småttingarna och han har verkligen njutit.
Lite tid i lugn och ro är det bästa ibland, det gäller bara att se och fånga upp.

Dom har lekt en massa, byggt lego, ritat, pysslat….
Igår var min pappa (Puua) här och spelade lite TV-spel med Jonathan, fikade med bullar och byggde ett stort hus av lego och hade sig.
fikapaus
Celina tycker att det är kul att leka med dockhuset. Hon lägger de små figurerna på sängen och sätter dom vid matbordet och snackar med sig själv. Sjunger några verser av diverse låtar då och då… Gullis!
playingplaycelina
Idag chillade gänget framför en film en stund och sen ringde telefonen. Nicole har ont i huvudet och mår illa. Det var bara att traska iväg och hämta hem henne och hela järngänget samtidigt.
IMG_0002IMG_0006
Snö. Do i need to say more? Inte ens barnen tyckte att det var kul. “Men skulle inte vi ha sommar!?” Men det är väl lite mysigt med snö till höstlovet? ….
IMG_0008IMG_0009

Jahop, tisdag idag och strax är det dags att få rulliansen igång med middag, kvällsbad, förberedelser inför morgondagen osv. Imorgon ska järngänget vara lediga från skolan och åka iväg och filma in lite reklam!

Ska bli jätte spännande! Så väskorna behöver packas till det också. 🙂

Nu till frågan- vad ska man äta ikväll?
Gårdagens middag är svårt att slå 😉

IMG_9936
Nähep, dags att sätta igång!
Ikväll gästar en riktig Supermum min blogg och skriver ett gästinlägg! Wihooo! Spännande detta. ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Prematurmamman

    Åh, jag känner så väl igen det.. Jonathan och min son har en del gemensamt som de ska handskas med, t.ex kissandet på natten, det här med att bita i kläderna när man är nervös och så detta.. han känner också att han mest får skäll.. och så beter han sig illa och så får han just skäll.. blir en ond cirkel det där.. jag har inte möjlighet att ha honom ensam på vardagar, men ibland har vi haft ensamtid nån helg och ibland.är han i väg med morfar.. han behöver extra uppmärksamhet men tyvärr är trotset kvar ändå.. jag vet ju att det är ett sätt att ventilera sina känslor, men visst blir det tröttsamt.. sen tycker hans lillebror att det blir orättvist att han får mer egentid och så blir det bråk emellan dem.. ja ja, det ska ju inte vara lätt att vara förälder och man får hoppas att man gör rätt 🙂 uppdatera gärna hur det går med Jonathan och om ni hittar en metod som funkar (både med detta och andra svårigheter) och tack för att du delar med dig på bloggen ❤

stats