My Baby Dolls

Barnfrisyrer

”Jag undrar hur du sköter dina barns hår? Vad använder du för produkter för att det ser så levande å välvårdat ut?
Hur ofta klipper dom sig? Var kommer intresset till att göra de snygga frisyrerna på dina döttrar och
hur får du tid till det?? Jag har två döttrar och jag får knappt borsta deras hår.”

Jag tvättar barnens hår varannan/var tredje kväll. Killarna med bara schampo och tjejerna med både balsam och schampo för att dom har långt och trassligt hår 😀
Håret får självtorka efter tvätt.
Jag älskar att fixa med olika flätor och frisyrer på barnen, har nog fått det intresset av min mamma som alltid fixade mitt hår jätte fint på mornarna. Våra tjejer har nästan aldrig utsläppt hår, av flera olika anledningar- Det är så långt att det blir trassligt på en gång, det är i vägen vid skolarbeten och lek. och så tycker jag att det ser ovårdat ut när man har långt hår och det bara hänger i ögonen. Mycket snyggare med en fin fläta eller annat.
Hur har jag tid? Det tar mig inte en lång stund att göra en fläta eller sätta upp håret, det går av bara farten. men något avancerad börjar jag inte göra på skoldags mornarna.

Innan jag börjar fläta eller göra en frisyr så använder jag mig utan ”prinsess droppar.” eller silikondroppar som dom heter. För att få bättre kontroll på småhåren och för glans. 😉

IMG_9701
Nu är mina droppar snart slut, men detta är av märket Davines och doftar supergott. (Finns på u-zone.se)

kids hairstyless
Det bästa förutsättningarna är om håret är lite vått innan man börjar med frisyrer, då håller det bättre tycker jag.
Jag finner inspiration på nätet och mina flät-böcker 🙂

kids hairstyles
hairstyles kidshairstyles
Hur ofta vi klipper dom beror lite på. Grabbarnas hår klipps när deras hår blir för ostyrigt. Deras hår växer som ogräs och är så starkt, tjockt och tungt att man inte får ordning på det med nånting. Nu börjar det bli dags igen.
Tjejernas hår toppas när det är för slitet. Vanessa är sugen på att klippa av en lång bit av sitt hår, så vi får se hur det blir med det. Hon har längsta håret av alla, den går under rumpan nu, men det syns mest när hon har utsläppt.

Olivia & Celina har självlockigt hår, precis som Nicole hade när hon var lika gammal. Älskar deras korkskruvar.
Danilo, Jonathan och Kevin hade också världens sötaste lockar innan dom blev klippta för första gången.

Alltså ♡ Låt mig äta upp han!
mobilen (252)
Det är ganska roligt när jag sitter med tjejernas hår på mornarna, dom sätter sig framför mig en efter en och så kommer lilla Celina och sätter sig där, som värsta stora tjejen 😀
Man kan inte göra så jätte mycket med hennes hår ännu, haha, men det kommer mer och mer nu 😉 Har inte testat med flätor på henne än dock…. 😉

barnfrisyrmybabydollshairstyle kidshairinspo

Som sagt- älskar verkligen att fixa deras hår och jag kommer att gråta floder den dagen då jag inte längre får! 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Jag Lovar dig att om tjejerna fortsätter vara intresserade kommer de att uppskatta hjälpen även när de är 17! Detta då från egen erfarenhet, min mamma hjälper mig haha!

  2. Maria

    Åh du gör så fantastisk fina flätor på barnen!! Önskar att jag hade din talang! Har själv två tjejer med rumplångt hår men de vill mest ha utsläppt vilket leder till trassel vilket leder till skrik och gråt vid kamning på morgonen! Ibland får jag dock chansen att göra fina inbakade flätor och då njuter jag ??

stats