My Baby Dolls

TVÅ siffrigt och fransar

IMG_1158
Igår följde Mummu med mig och alla barnen till Farsta, till min systers salong U-Zone.
Hur underbart är inte det att ha en syster med en egen salong dit man får komma och bli upppiffad?
Jag är helt fast i fransträsket och jag älskar Russian Volym fransar och den känslan av att bara vakna upp och vara ”klar”.
Nu har jag behövt få fransarna fixade för länge sen, men tiden har inte varit på min sida, Andres jobbar ju och det är svårt att ha med sig 7 barn in i en skönhetssalong själv 😉
Danilo tittade på mig häromdagen och skakade sakta på huvudet: ”Mamma du måste veeerkligen gå till Karo nu. Du har bara två fransar kvar.” Han hade rätt, jag såg trött och sliten ut, och lite småkonstig med fransarna lite kors och tvärs. Jag är lite trött och sliten, men finns det hjälp att få för att känna sig liiiite finare åtminstone så tar jag det, och jag känner mig själv piggare med fina fransar. .-)

u-zone

Idag är jag och lillstjärnan nere på tvåsiffrigt! 99 dagar kvar, woop woop!

russianvolym lashes

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Jag tänkte på dig idag Satu! Vi var på outlet hela familjen idag – ”fabriken i sparreholm”, och dom hade en massa tryck med Mimmi på barnklädesavdelningen ? vet att du har skrivit att du älskar Mimmi, så ett tips om ni är ute och far att kila in där ? T-shirt med lång och kort ärm för runt 69:-

stats