My Baby Dolls

100 dagar kvar!

25+4
100 dagar kvar av denna graviditet! -Minus 21 dagar- men officiellt 100 dagar kvar. 🙂

100 dagar låter så länge…. Men det går snabbt. Jag tycker att magen har växt ganska mycket på sistone.
Har nog aldrig varit såhär ”stor” i vecka 26? Eller så glömmer man bara bort.
Nu svamlar jag bara, tröttheten börjar ta över 😀
Nu ska jag försöka hitta en plats här på soffan mellan alla diamanter och titta på film, snart är det läggdags för alla.

100 dar kvarIMG_1210

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Du vet väl, smutsiga barn, är lyckliga barn. Klart dom ska få skita ner sig. Du har fint hemma. Får man fråga hur många rum ni har och hur ni har delat upp hur barnen bor. Det är bara en trevlig fråga och har inga baktankar då jag inte är lagd åt det hållet. Bara allmänt intresserad av inredning, boende och så. Är ofta inne hos Madde I, Mirka och så Angelica S. Ha en trevlig dag. Själv ska jag måla rum.

  1. Me & My Baby Dolls

   L- Vi har en sexa 🙂 Nicole och Vanessa har egna rum, alla tre grabbar delar på det största rummet, jag och A har en och Celina & Olivia delar.
   Vi håller på och letar hus dock, inte för att vi bor trångt eller får plats, men det vore guld att ha en egen trädgård! (och lite mer plats skulle inte skada) <3

   1. L

    Jättebra delning tycker jag. Stor lägenhet. Inte ofta man får tag i så stora. Hoppas verkligen ni hittar hus. Det är så otroligt mysigt. Man betalar till sig själv. Har sitt eget och kan göra mer om man vill än i lgh. Håller med om det med egen trädgård. Den behöver inte vara stor om man inte vill ha såklart. Ska (om) ni hittar ett, bli så kul att följa med er på den resan också.
    Ha det gott i helgen. Kram

   2. Helena H

    Tycker ni ska leta hus här uppe så får ni stort hus för lite pengar(mot för priserna i Stockholm). ? Andres får lätt jobb här uppe o jag kan hjälpa dig med barnen så du kan få tid ibland att göra vad du vill. ?☺
    Lite på skämt då jag vet att ni har bådas stora familjer där nere hos er, o lite på allvar då det vore helt underbart att ha er här i närheten. (Och jag vet att jag låter som värsta stalkern nu för vissa kanske men tror du förstår mina tankar Satu. )?
    Kram från Järvsö (Söderhamn)
    ps. Har ni tråkig lördag kan ni ta en lååång biltur o komma på byaloppis här i byn. ?? Loppis på varje gård, så himla kul. ?

stats