My Baby Dolls

Tränat lite

Torvalla IP (12)
Hösten levererar sommarvärme just nu, så otroligt skönt!
Vi gick till baksidan av vårt hus häromdan där Torvalla IP ligger. Tjejerna ville åka rullskridskor och grabbarna villa ”träna” lite.

Torvalla IP (29)Torvalla IP (6)Torvalla IP (16)
Banan runt planen är ca. 400 (?) m lång och jag och barnen hade en tävling runt den- gissa vad jag och Nicole hade träningsvärk dagen efter, haha… Hon är en grymt bra löpare!

Torvalla IP (39)
Celina och Kevin var på taskigt humör och bråkade om vem som skulle vara med mig, båda hängde på mig som små apor och gnällde i kör.

Torvalla IP (113)Torvalla IP (133)
Vi körde lite längdhopp också, min favorit gren i skolan.

Torvalla IP (63)Torvalla IP (61)Torvalla IP (82)Torvalla IP (62)Jag trodde att Kevin höll på att bli sjuk, så som han gnällde och var varm- men icke.

if my mother only knew
Torvalla IP (43)
Tokiga grabbar som slänger sig in i volter 😀

Torvalla IP (44)Torvalla IP (45)Torvalla IP (145)Torvalla IP (150)Torvalla IP (149)Torvalla IP (144)Torvalla IP (153)
Jag älskar hösten och alla dess färger i naturen. Jag tycker att det är mysigt när det börjar bli lite mörkare på kvällarna så man kan boa in sig och tända ljus här och där.

Torvalla IP (156)
Torvalla IP (159)Torvalla IP (162)
Jag var bara tvungen att ta kort på Puua när han hoppar hopprep med ett ben 😀

Torvalla IP (172)Jag plockade hem lite kottar och löv mm, tänkte göra nån fin höstdekoration och ha ljus och så… jag vet inte.
Idag plockade jag lite ljung också, det är ju så fint!

höstdeko

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. B

  Älskar också myset som hösten drar med sig: en dum fråga: Gör man rent kottarna på ngt speciellt sätt? Jag hade kottar på bordet i vintras och en stund senare kryllade det av massa minispindlar på bordet. Skakade om ena kotten mot bordet o fick ner minst 10 till. har bara haft plastkottar efter det 🙈

 2. Nina

  Vilka underbara sensommar-/höstbilder 😍 Vilken inspiration jag får av ditt inlägg! Tycker också om denna tiden, med varma dagar och lite kallare mörkare kvällar. Tempot går ned lite och vardagen kommer tillbaka 😊 Ha ha Puua, så go han är 😄👍😘 Kram

 3. Louise

  Jag håller mig borta från löpningsbanor och längdhopp. Friidrott var inte min favorit i skolan. Gillade inte idrott överhuvudtaget.
  Ja det är skönt nu med den sista puchen av sommarvärmen….skönt nu när barnen har utegympa och när de är ute på dagarna på fritids och skolan. Hur reagerar tvillingarna på skolan? Alltså jag menar mer om de är helt slutkörda på kvällarna. Izabella är jättetrött på kvällarna så hon däckar nästan direkt…men visserligen r jag det med. Jag är ingen morgonmänniska…kanske blir sen om ett halvår när vanan att gå upp sju har blivit rutin. Hoppas killarna trivs i skolan och att det går bra att de går i olika klasser.
  Ha en fortsatt bra vecka. Kramar från Malmö.

 4. Malin

  Hej! Vad härligt med träning och kul att testa en riktig löparbana.
  Ett litet tips bara, när du svarar på våra kommentarer, kan du inte göra det med svara-”knappen” som finns vid kommentaren? Det blir lättare för oss läsare att hänga med på vad du svarar på då. Du kanske redan tänkt på detta och valt att inte göra så,
  Tack för att du delar med dig av ert liv,

   1. Malin

    Jaha! Det kanske bara är för mig, men alla dina svar kommer överst och sedan kommer alla andra kommentarer. (Nu tryckte jag svara här så det kanske blir lika konstigt 😁) Det kanske är någon inställning jag måste ändra på? Få se om jag får till det 😅

stats