My Baby Dolls

Snart är det dags….

filurnamnlappar

Vad jag namnat kläder!
ALLT ur Kevins garderob drog jag ut, skrev med märkespenna och några plagg med namnlappar från Filur.
Han fick 3 säckar med kläder från Danilo & Jonathan som jag hämtade ut från förrådet, så han saknar ingenting.

Hans regnkläder, gummistövlar och överdragsbyxor ligger i påsen, så även extrakläder- strax ska vi gå iväg till föris för hans första inskolningsdag! Iiiiks!

Jag har precis lämnat av alla skolbarnen, nu kom vi andra hem för att vänta in Mummu som ska komma och passa lilla Celina medans vi går till föris. Olivia är glad att jag ska vara där i tre dagar, och ännu gladare att hon kommer att ha Kevin där. ”Då får jag och Kevin lite lugn och ro” sa hon när jag berättade att det är snart dags för förskola 😉 Hahaha.

Är han redo? Är jag redo?

Inskolning- here we come!

meandmyson

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Tellervo!Visst finns det forskning som säger det där om 3års ålder.Men tyvärr vi alla har inte möjlighet vara hemma så länge. Sedan är alla barn o familjer är olika som Satu sade. Personligen jag tycker att vid 2-2,5 börjar behov av social samspel och lära sig komma mer o mer fram

 2. Minna

  Tellervo!Visst finns det forskning som säger det där om 3års ålder.Men tyvärr vi alla har inte möjlighet vara hemma så länge. Sedan är alla barn o familjer är olika som Satu sade. Personligen jag tycker att vid 2-2,5 börjar behov av social samspel och lära sig komma mer o mer fram.Jag har fått ”lämna” barnen redan lite över 1 år gamla så är det.Tyvärr reality för många-viljan o pengar möter inte varandra.

 3. Tellervo

  Den allmänna åsikten hos oss som jobbar inom förskolan är att barn inte behöver den här verksamheten före treårsålder. Naturligtvis talar vi inte om det till föräldrarna, eftersom det är vårt jobb att göra både dem och barnen trygga och nöjda med situationen.

  1. Me & My Baby Dolls

   Tellervo- Fat det beror ju också på hur föräldrarna kan aktivera dom på hemmaplan? Några barn behöver mer stimulans och de pedagogiska än andra? Alla barn och föräldrar är ju olika??

 4. Miia

  Min son ska också börja dagis. Han börjar i oktober. Kan du inte skriva lite vad man behöver för kläder ? 😊😚

stats