My Baby Dolls

Tillväxt ultraljud

Igår var vi i Huddinge sjukhus igen för tillväxt ultraljud.
Vi åker dit varje vecka nu, varannan vecka är det flödet dom kollar och varannan vecka är det tillväxten. Efter varje besök tar vi hissen ner till specialist mödravården där jag får ligga i CTG och prata med läkare osv…
Och så går vi på mödravården varannan vecka också.
Det blir mycket koll på bebisarna, men det är ju lika bra!

Bebisen till höger- Danilo, ligger fortfarande med huvudet neråt, och ska alltså komma ut först 🙂 Läkaren trodde att han ska ligga kvar så nu, för det är ganska trångt att vända sig… Jag hoppas det!
Vänster bebisen- Jonathan, ligger i säte med rumpan mot brorsans ansikte! Hahaha, tur att dem ligger i varsin hinnesäck!

Jonathan väger nu 1032g
Danilo väger 1392 g

Så dom växer på  Jätte spännande!
På specialsit mödravården gick det också bra, CTG värden var bra, förutom att Jonathan smet lite då och då, och då fick jag trycka på larm knappen, så kom det alltid någon som hittade honom igen. Busungen!

Nästa Onsdag ska vi dit igen för flödeskontroll. Än så länge ser allting toppenbra ut!
Jag längtar tills jag får se dem, det är nog först då jag fattar att det faktiskt är två bebisar där inne… Men samtidigt försöker jag njuta av denna tid, då jag bara har tjejerna (och Andres) och ge all min uppmärksamhet åt dem! Undrar verkligen hur dom kommer att ta emot sina nya små bröder….?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats