My Baby Dolls

Snart så…..

Snart är det dags att gå till BVC och ge sprutorna till tjejerna. Usch…
Jag hatar när dem får sina sprutor, men det är ju ändå för en bra sak, så det är lika bra att få det gjort…
Vad jag har hört så kommer det att ta upp till 6 veckor innan det läker (!!?) och att det kommer att vara och bli ett fult ärr efter sprutan… Roligt…  
Detta kommer ju garanterat INTE hjälpa Nicole att bli av med sin läkarskräck…
Det har gått bra nu när hon har följt med oss till MVC och flödeskontroller, men när det gäller henne själv så är hon livrädd så fort en läkare ropar in henne. Stackaren…
men som sagt- jag ska stoppa några klubbor i fickan att muta dem med!

Igår fick jag ett sms av min Mamma där det stod att tjejerna är bjudna på våfflor hos dem på lördag, och att det är föräldrafritt. Alla barnbarnen är bjudna, även Peters grabbar Filip & Linus, så det blir fullt ös där kan jag tänka mig! Undrar vad vi andra ska hitta på under tiden… Heheh.

Jag pratade med min svägerska Anna häromdagen, och fick se brudnäbbs klänningarna som hon har beställt.
Nicole ska ju vara brudnäbb tillsammans med Emma och Felicia
 Ska bli jätte spännande, och klänningarna var jätte fina! Fick även se hennes brudklänning, men bilder kan jag inte lägga ut här, det ska ju vara en hemlighet fram tills bröllopsdagen vet ni väl!

Bröllops planerna går framåt där, och det är verkligen MYCKET man ska tänka på, kommer själv ihåg hur mycket mer jobb det är än vad man har tänkt sig… men det är jätte kul också, förståss!
Jag hoppas verkligen att jag får vara med och fira deras speciella dag… blir lite nervös över det nu. Vi pratatde om det med Andres igår. Men han försäkrade mig att HAN ska minsann gå dit och festa och kan tänka sig att ta några kort också… Thanks…

Vi får se vad dessa små grabbar har i beredskap för oss just då…

Det där med sömnen, att tjejerna vaknade bara en gång på natten var bara en engångs förteelse… Gissa om jag var glad inatt… Vanessa sov ganska oroligt och vaknade rätt så ofta, jag hade precis somnat om när hon vaknade igen, och då hade jag ändå varit uppe hos dem flera gånger på natten och hade svårt att sova och ont när jag ens rörde mig, så för en gång skull tänkte jag be Andres gå.
”Hjärtat…Kan du snälla gå till Vanessa, hon är vaken?” viskade jag.
”Mmm…” fick jag till svar och så vände han bara på sig och sov vidare. Bessa blev mer och mer högljudd.
”Rakas, snälla kan du gå till Bessa inann hon väcker Nicole, jag har ont.”
”Jaja” Men inget hände.
Så jag fick gå. Hans bortförklaring är alltid att han inte hör dem. Hur kan han INTE höra?
På morgonen sa han att han inte hörde ens att jag har frågat honom… Lyxigt. Önskar att jag kunde sova så bra, men jag vaknar av minsta lilla ljud.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats