Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Till min Mamma

Mamma, jag ville inte ringa dig alldeles för tidigt ifall du ligger och sover, men jag vet att bland det första som du gör på morgonen är att kika in här på bloggen, så jag vill bara säga hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Tack för att du alltid finns där för mig/oss. Du är min klippa och jag hoppas att du vet att jag är så tacksam för allt du gör för mig, att du alltid orkar bry dig om mig. Jag uppskattar dig mer än du någonsin kan förstå.
Tack för att du är en så stor del av mitt och barnens liv, vi avgudar dig för den fantastiska mamma/mormor och vän som du faktiskt är för oss.

Grattis på morsdagen. ♡

Rakastan.

Till min Mamma
vi
skiffertavla-pappa-puua

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats